PONOSNI ĐOKOVIĆ: Oglasio se Novak nakon uspeha Adriane Vilagoš i Angeline Topić!


IZVOR: Republika/S. J. - 12.06.2024 | 10:05


Veliki uspeh za srpske atletičarke.

Foto: www.profimedia.rs
PONOSNI ĐOKOVIĆ: Oglasio se Novak nakon uspeha Adriane Vilagoš i Angeline Topić!

Na Evropskom prvenstvu u Rimu, srpska atletičarka Andriana Vilagoš postigla je izuzetan uspeh osvajanjem srebrne medalje. Vilagoš je do srebra stigla hicem u trećoj seriji od 64,42 metra, čime je oborila nacionalni rekord Srbije. Ovaj izuzetan rezultat nije samo doneo medalju, već je atletičarka obezbedila i normu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu.

Sa druge strane, Angelina Topić je osvojila srebro takođe. Njeno impresivno dostignuće je skok od 197 centimetara, što je za santimetar manje od njenog ličnog i rekorda Srbije. Nakon uspešnog preskakanja ove visine iz trećeg pokušaja, odlučila je da propusti visinu od 199cm i pokuša na 201cm kako bi nadmašila Jaroslavu Mahučik iz Ukrajine, ali nažalost nije uspela u tome.

Ovi fenomenalni rezutati nisu prošli neopaženo od najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića koji je čestitao ovaj uspeh na svom instagram profilu. Nole je uvek bio tu za sve srpske sportiste i nikada nije izostala podršku, niti čestitke od prvog reketa sveta. Đoković ovim pokazuje kakva je ljudksa veličina pre svega i da je međusobna podrška veoma bitna i veliki je motivator i vetar u leđa svima. 

Foto: Instagram/djokernole

Đoković čestitao Adriani i Angelini

BONUS VIDEO