BIJE KAO SVETI ILIJA: MMA zvezda razbija sve pred sobom! Protivnicu je nokautirala nakon samo tri minuta! (FOTO GALERIJA, VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 14.06.2024 | 06:45


Retko ko bi smeo da joj stane na crtu.

Foto: Instagram.com/dakotaad_
BIJE KAO SVETI ILIJA: MMA zvezda razbija sve pred sobom! Protivnicu je nokautirala nakon samo tri minuta! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Deluje krhko, ali tamo gde ona udari, tu "trava više ne raste".

Dakotu Ditčevu mnogi smatraju najvećom MMA zvezdom kada je u pitanju lepši pol.

Ovoga puta trebalo joj je samo tri minuta da nokautira Čelzi Heket u svom najnovijem meču. Ova dvadesetpetogodišnjakinja iz Britanije je ušla u borbu protiv Čelzi Heket na PFL 4 u Konektikatu sa besprekornim skorom od 11 pobeda u isto toliko borbi. Ditčeva je započela snažno, obarajući Hackett, takođe poznatu po tajlandskom boksu, već u prvih 30 sekundi. Međutim, Australijanka se brzo oporavila i vratila na noge. Uspeh Hackett nije dugo trajao, jer je Ditčeva uspela da je pritisne uz ogradu pre nego što je završila borbu serijom udaraca. Ova pobeda je odvela Ditčevu u polufinale prestižnog turnira za žene, gde će se suočiti sa Džejnom Bišop.

 

 

- Uvek osećam pritisak kada se borim jer svi očekuju nokaut, ali i ja to očekujem - izjavila je Ditčeva nakon pobede i dodala:

- Mislim da ću biti razočarana ako ne postignem nokaut. Osećam mnogo pritiska, ali dobro se nosim sa tim. Nisam navikla da o toliko devojaka pričaju o meni. Imam osećaj da me svaka devojka u turniru spominje i izaziva. Napredujem i potpuno živim za ovaj sport, tako da sam spremna da se odmah vratim u akciju.

Pobeda protiv Bišop u narednom kolu dovela bi Ditčevu u borbu protiv Talije Santos, ili Liz Karmuš za nagradu od milion dolara. Ditčeva jedva čeka priliku da se bori u finalu, ali zna da je očekuje težak zadatak. POGLEDAJ GALERIJU

 

Treba napomenuti da Ditčevu na društvenim mrežama prati više stotina hiljada ljudi, a pored sjajnih borbi pratioci joj se dive i zbog sjajnog izgleda.

Britanski veteran teške kategorije u MMA, Linton Vesel, takođe se borio na događaju u Konektikatu, gde je pobedio Valentina Moldavskog u njihovom trilogijskom meču. Veselova pobeda nije bila dovoljna da se plasira u polufinale turnira teške kategorije budući da mu je bila potrebna nokaut pobeda, ali je ipak uspeo da savlada Moldavskog po bodovima.

 

BONUS VIDEO: