ANGELINA TOPIĆ NAPRAVILA LIČNI REKORD U PARIZU! Tako se to radi!


IZVOR: Republika/B.S. - 07.07.2024 | 16:53


Fenomenalan rezultat srpske atletičarke.

Foto: Starsport
ANGELINA TOPIĆ NAPRAVILA LIČNI REKORD U PARIZU! Tako se to radi!

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić ostvarila je izvanredan uspeh na turniru Dijamantske Lige u Parizu.

Ovaj prestižni događaj održava se u gradu, gde će se za manje od mesec dana održati Olimpijske igre, istovremeno je pružio Angelini priliku da pokaže svoj talenat i nastavi sa fantastičnim rezultatima.

Angelina je postigla neverovatan uspeh tako što je iz trećeg pokušaja preskočila visinu od 198 centimetara, izjednačivši pri tom lični i nacionalni rekord. Neverovatan podvig joj je doneo veliku pažnju javnosti i još više podigao njen rejting među takmičarima "kraljice sportova".

Foto: Starsport

Angelina Topić

Uzbuđenja su se nastavila, jer su u trci ostale još tri atletičarke koje se bore za prvo mesto i što bolji plasman. Angelina je pokazala izuzetnu hrabrost i veštinu, pa je njen dalji nastup izazvao veliko interesovanje i podršku navijača.

U trci je ostala za prvo mesto sa Ukrajinkom Jaroslavom Mahučik i Australijankom Nikolom Olislegers. Bilo je potrebno preskočiti 201 centimetar, što bi Angelini predstavljalo lični, ali i nacionalni rekord Srbije, međutim iz tri pokušaja Angelina to nije uspela da uradi.

Na kraju je ostala trećeplasirana, dok su borbu za prvo mesto nastavile preostale dve atletičarke.

Ovaj uspeh Angelina je postigla zahvaljujući svojoj predanosti, talentu i napornom radu. Njena posvećenost atletici i izvanredan talenat obećavaju sjajnu budućnost za ovu mladu sportistkinju.

BONUS VIDEO