MEDALJE SE NIŽU KAO NA TRACI! Srbijo, raduj se! Nikola je osvojio novo ODLIČJE za svoju državu!


IZVOR: Republika/B.S. - 31.08.2024 | 11:49


Raste broj medalja u Parizu za naše paraolimpijce.

Foto: Profimedia
MEDALJE SE NIŽU KAO NA TRACI! Srbijo, raduj se! Nikola je osvojio novo ODLIČJE za svoju državu!

Srpski paratekvondista Nikola Spajić ostvario je veliki uspeh na Paraolimpijskim igrama u Parizu, pobedivši svog rivala Klara Lopesa de Oliveiru rezultatom 20:5.

Već na samom početku borbe, Spajić je pokazao dominaciju i poveo sa 6:0, što je bio samo početak njegove impresivne igre.

Iako je Brazilac uspeo da stigne do prvog poena, Spajić je odgovorio još snažnije, ređajući poene i stižući do velikog vođstva od 16:3. Nastavio je da uvećava svoju prednost do konačnih 20:5, obezbedivši plasman u četvrtfinale.

Foto: Youtube/Printscreen/Sport sa srcem

Nikola Spajić

U narednoj fazi takmičenja, Nikola Spajić će se suočiti sa glavnim favoritom za zlatnu medalju, Jua Jeongunom iz Južne Koreje.

Ovaj meč očekuje se u 12.32 časova, a Spajić će imati priliku da pokaže svoje umeće i borbeni duh protiv jednog od najjačih takmičara u kategoriji. S obzirom na dosadašnje uspehe i borbenost koju je pokazao, Nikola ulazi u ovo veliko takmičenje sa velikim samopouzdanjem i motivacijom da ostvari još jedan izuzetan rezultat.

Nikola Spajić je svojom ubedljivom pobedom pokazao izuzetnu spremnost i veštinu, stekavši poštovanje i divljenje kako publike, tako i svojih protivnika. Njegovo dalje takmičenje na Paraolimpijskim igrama u Parizu pruža priliku da srpski paratekvondista pokaže svoj vrhunski talenat i ostvari još veće uspehe. Svi ljubitelji sporta sa nestrpljenjem iščekuju njegovu narednu borbu, uz nadu da će Nikola Spajić nastaviti da briljira na velikoj sportskoj sceni.

BONUS VIDEO