VEČITI DERBI NA SAMOM POČETKU! Sezona se otvara utakmicom između Partizana i Zvezde!


IZVOR: Republika - 06.09.2024 | 17:18


Osim toga, pred nama su još neki zanimljivi mečevi.

Foto: Ilustracija Republika.rs, Pixabay
VEČITI DERBI NA SAMOM POČETKU! Sezona se otvara utakmicom između Partizana i Zvezde!

Na nedavno održanoj Sednici klubova Superlige i Prve lige Srbije u odbojci, izvršeno je izvlačenje parova za narednu sezonu. Najveću pažnju privukao je večiti derbi između odbojkašica Partizana i Crvene zvezde, koji će biti odigran već u prvom kolu. Očekuje se da će ova utakmica biti prava poslastica za ljubitelje odbojke, a susret će se odigrati u vikendu između 4. i 6. oktobra.

Osim toga, pred nama su još neki zanimljivi mečevi, kao što su utakmice između Tenta i Železničara, Inđije i Jedinstva Užice, Radničkog Blastersa i Uba, Omladinca i Spartaka Subotica, kao i susret između Jedinstva Stare Pazove i Srema. U drugom kolu, Zvezda će dočekati Radničkog Blastersa, dok će Partizan biti prvi tim koji će posle nekoliko godina gostovati u Užicu ekipi Jedinstva.

Što se tiče muške odbojke, Partizan će u prvom kolu biti gost ekipi Ribnice, dok će Crvena zvezda dočekati ekipu Karađorđa. Pored ovih mečeva, očekuju nas i susreti između Mladog Radnika i Jedinstva Stare Pazove, Vojvodine i Takova, Spartaka Subotice i Radničkog, kao i meč između Dubočice i Niša.

Očekuje se da će nova odbojkaška sezona doneti mnogo uzbuđenja i zanimljivih mečeva, a ljubitelji ovog sporta već nestrpljivo iščekuju početak takmičenja. Meč između dva najveća rivala će sigurno biti za pamćenje, a gledaoci će uživati prateći ih.

BONUS VIDEO: