VUČIĆ ODUŠEVLJEN ZBOG USPEHA SPRSKE PARAOLIMPIJKE: Predsednik Srbije poslao snažnu poruku!


IZVOR: Republika - 07.09.2024 | 19:25


Bravo za Borislavu!

Foto: printscreen/RTVPink
VUČIĆ ODUŠEVLJEN ZBOG USPEHA SPRSKE PARAOLIMPIJKE: Predsednik Srbije poslao snažnu poruku!

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, uputio je čestitke našoj paraolimpijki, Borislavi Perić Ranković, povodom osvajanja nove srebrne medalje na Paraolimpijadi. Ovo je već druga srebrna medalja koju je Borislava osvojila, pošto je i u singlu, nakon miksa, stigla do srebrnog odličja.

- Sve čestitke našoj parastonoteniserki Borislavi Perić-Ranković na još jednom odličju! Hvala Vam na osvojenom srebru, na ponosu i radosti koju ste doneli Srbiji! Bravo, Borislava - poručio je Vučić.

Borislava Perić Ranković je još jednom pokazala izuzetnu snagu, veštinu i odlučnost na Paraolimpijadi, osvajajući srebro i donoseći veliku radost i ponos Srbiji. Njen uspeh predstavlja inspiraciju i motivaciju za sve nas, a predsednik Vučić je iskazao zahvalnost i divljenje za postignuti rezultat.

Ovo novo postignuće Borislave Perić Ranković još jednom potvrđuje njen izuzetan talenat i neumornu posvećenost sportu, kao i neverovatnu snagu volje i istrajnost. Njen doprinos srpskom sportu i paraolimpijskom pokretu je nemerljiv, a njene pobede su inspiracija za sve nas da se borimo, istrajavamo i ostvarujemo svoje snove, bez obzira na prepreke.

BONUS VIDEO