SVI JE ZNAJU SA OLIMPIJADE, A SADA JE POKAZALA DRUGU STRANU! Atletičarka okačila romantičan snimak, onda se igra drastično okrenula! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.09.2024 | 15:16


Njegova ruka je zalutala.

Foto: Instagram/Printscreen/rosya_dp
SVI JE ZNAJU SA OLIMPIJADE, A SADA JE POKAZALA DRUGU STRANU! Atletičarka okačila romantičan snimak, onda se igra drastično okrenula! (VIDEO)

Jedna od najvećih atletskih zvezda, olimpijska šampionka i vlasnica svetskog rekorda u soku uvis, Ukrajinka Jaroslava Mahučik, iznenadila je javnost objavom na svom Instagram profilu u kojoj je priznala da je zaljubljena i da ima dečka. Ova vest je izazvala burne reakcije među njenim brojnim obožavaocima, budući da je Jaroslava poznata ne samo po svojim sportskim dostignućima već i po svojoj lepoti. Mnogi su izrazili razočaranje što je njihova omiljena atletičarka sada van trkačke staze, ali su istovremeno izrazili i želju da joj požele sreću u ljubavi.

Nakon što je Jaroslava Mahučik podelila snimak na kojem se ljubi sa svojim dečkom, mnogi fanovi su reagovali komentarima poput: "Oh, ne, ona je zauzeta." i "Svi mi koji smo slomljenih srca zbog ovog snimka." Očigledno je da je ova vest izazvala emotivne reakcije kod mnogih ljudi koji su obožavali Jaroslavu kao sportsku ikonu.

Na snimku se može videti kako Jaroslava ljubi svog zasad nepoznatog dečka, koga mnogi nazivaju srećnikom. Pored toga, mnogi su primetili i "nestašnu ruku" momka koja je završila na pozadini Ukrajinke dok ju je podizao uvis tokom poljupca. Ova nežna gestikulacija je dodatno razbila srca mnogih fanova koji su uzbuđeno komentarisali ovaj nežan trenutak.

Jaroslava Mahučik je očigledno pronašla sreću i van atletske staze, a njeni fanovi će svakako pratiti njen ljubavni život sa podjednakim interesovanjem kao i njen sportski put.

BONUS VIDEO