ŠUMAHEROVA ĆERKA STALA NA LUDI KAMEN! Luksuzno venčanje na Majorki o kome svi bruje - Ovi detalji su vam sigurno promakli! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.09.2024 | 12:21


Jednom rečju glamur.

Foto: Tanjug/AP
ŠUMAHEROVA ĆERKA STALA NA LUDI KAMEN! Luksuzno venčanje na Majorki o kome svi bruje - Ovi detalji su vam sigurno promakli! (FOTO)

Đina Šumaher (27) i njen dugogodišnji partner Jain Betkeu (28) nedavno su razmenili zavete na romantičnoj ceremoniji na porodičnom imanju na španskom ostrvu Majorka. Venčanje je bilo okupano opuštenom atmosferom na otvorenom, u prelepom vrtu punom palmi u Port d'Andratksu, gde su prisustvovali članovi porodice i prijatelji.

Đina i Jain žive na porodičnom ranču u Teksasu, gde provode većinu svog vremena. Jain se bavi konjičkim sportom, baš kao i Đina, koja se redovno takmiči na velikim turnirima. Ovo pitoreskno imanje pruža im priliku da se posvete svojim strastima i uživaju u mirnom životu daleko od gradske vreve.

Porodično imanje Šumaherovih na Majorki prostire se na preko 15.000 kvadratnih metara i ima raskošnu glavnu kuću, bazene i dodatne zgrade. Ovo impresivno imanje, koje je Korina Šumaher kupila 2018. godine, pruža idealno okruženje za intimna porodična okupljanja i posebne događaje poput venčanja Đine i Jaina.

Ceremonija i proslava venčanja organizovana je uz pomoć poznate kuvarice sa zvezdicom, Makarene de Kastro, čija firma je angažovana za mnoge prestižne događaje, između ostalog takav bilo je venčanje španskog tenisera Rafaeal Nadala. Ova talentovana kuvarica je kreirala nezaboravno iskustvo za Đinu, Jaina i njihove goste, upotpunjujući romantičnu atmosferu venčanja vrhunskom gastronomskom ponudom.

Đina i Jain su zajedno već sedam godina i verili su se tokom leta 2023. godine. Njihova ljubavna priča, spoj sportskog duha i porodične bliskosti, inspiriše mnoge, a njihovo venčanje na porodičnom imanju na Majorki ostaje nezaboravan događaj za sve prisutne.

BONUS VIDEO