STRAVIČNA SCENA: Nije se znalo ko koga udara - stanje povređenih nije poznato! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 30.09.2024 | 07:57


Uzavrele navijačke strasti.

Foto: Twitter.com/MLFootball/printscreen
STRAVIČNA SCENA: Nije se znalo ko koga udara - stanje povređenih nije poznato! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U nedelju se dogodio ružan prizor na tribinama Mercedes-Benz stadiona tokom pobede Falkonsa rezultatom 26:24 nad svojim velikim rivalom iz NFL šampionata, popularnim Svecima.

Video snimak je isplivao na društvenim mrežama, prikazujući jezivu tuču na gornjem nivou stadiona gde je jedan navijač u belom dresu Falkonsa snimljen kako šutira i gazi glavu drugog čoveka, pre nego što je jedna dama spela da ga obuzda i odvuče na stranu. Za sada nije poznato zbog čega je došlo do sukoba dvojice navijača.

 

 

Snimak koji je obišao društvene mreže pokazao je čoveka u dresu Falkonsa kako šutira čoveka u crvenoj majici i bež pantalonama u glavu, dok jedna navijačica pokušava da ga obuzda. Napad se nastavlja, pri čemu se vidi kako muškarac potom dva puta gazi po glavi osobe koja leži pre nego što je na kratko odvučen. Snimak završava sa još dvojicom muškaraca koji su uključeni u tuču pre nego što se prekida. Drugi video navodno nastavlja tamo gde je završila prva tuča, fokusirajući se na muškarca u crnoj majici i farmerkama koji drži drugog muškarca u beloj majici. Dok posebno lice u crvenom dresu Falkonsa prilazi da razdvoji tuču, u pozadini se vidi navijač u belom dresu Falkonsa kako pokušava da udari osobu koju je već napadao, a koja je i dalje bila na zemlji.

 

 

Video je pokazao drugu žensku osobu kako skače da ga spreči da udari čoveka na zemlji. Tuče na NFL stadionima su, izgleda, postale sve učestalije poslednjih godina. To uključuje i krvavu borbu koja se dogodila ranije ovog meseca ispred stadiona na utakmici između Rejdersa i Čardžersa.

Kako prenose mediji "preko bare" incidenti su se dogodili u blizini sektora 321.

 

BONUS VIDEO: