KAKO SE PORED NJE KONCENTRIŠU NA MEČEVE? Atraktivna plavuša privlači pažnju gde god da se pojavi - pratioce ostavlja bez daha! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 02.10.2024 | 07:21


Ćerka izvršnog direktora kluba je najvatrenija navijčica.

Foto: Instagram.com/graciehunt
KAKO SE PORED NJE KONCENTRIŠU NA MEČEVE? Atraktivna plavuša privlači pažnju gde god da se pojavi - pratioce ostavlja bez daha! (FOTO GALERIJA)

Gracija Hant, ćerka izvršnog direktora NFL kluba Kanzas Siti Čifsa, Klarka Hanta, nastavlja sa svojom dobro poznatom tradicijom podrške timu kako na domaćim, tako i na gostujućim utakmicama.

Ovoga puta, Gracija Hant je primećena u loži na stadionu "SoFi", gde je bodrila svoj omiljeni tim tokom ključne pobede nad Los Anđeles Čardžersima. Ova posvećenost atraktivne Gracije Hant privukla je podjednaku pažnju kao i sama utakmica.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste Gracijin izgled tokom utakmice. Naime, ona je nosila odevni komad iz svoje sopstvene kolekcije koju je kreirala u saradnji sa Erin Endrjus i njenim brendom "WEAR" Ova kolekcija ističe se stilom i sportskim estetikom, a Gracija je odlučila da joj pruži posebnu pažnju na fudbalskoj sceni.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Pored svoje posvećenosti fudbalu, Gracija Hant privlači pažnju javnosti i zbog svog ljubavnog života. Trenutno je u vezi sa nekadašnjim kvoterbekom Univerzitetom Istočna Karolina, Kobijem Kejtom, koji je nakon koledž karijere imao kratke angažmane u nekoliko NFL timova, mada nije uspeo da zaigra na zvaničnim utakmicama u sezoni. Par je postao redovna pojava na gostujućim utakmicama Kanzas Siti Čifsa, gde se Kejt pridružuje Graciji dok prati očev tim na putovanjima.

Gracija Hant je, bez sumnje, osoba koja ume da privuče pažnju javnosti - bilo da je reč o njenom modnom izrazu, povezanosti sa Kanzas Siti Čifsima, ili njenom medijski propraćenom ljubavnom životu. Njeno poslednje pojavljivanje na utakmici još jednom je potvrdilo njen talenat za privlačenje pažnje.

Ono što je sasvim jasnom, jeste činjenica da fudbaleri Kanzasa imaju možda i najlepšu podršku sa tribina tokom svojih mečeva.

 

BONUS VIDEO: