ŠOKANTNO! UBIJEN NOŽEM BIVŠI SVETSKI ŠAMPION! Sportski svet je zavijen u crno!


IZVOR: Republika - 05.10.2024 | 12:43


Tragična smrt.

Foto: www.profimedia.rs
ŠOKANTNO! UBIJEN NOŽEM BIVŠI SVETSKI ŠAMPION! Sportski svet je zavijen u crno!

U četvrtak uveče, kolumbijski biciklista Marlon Alirio Perez Arango doživeo je tragičnu sudbinu dok je vozio ulicom u svojoj zemlji. Nažalost, sukob sa napadačem rezultirao je smrtonosnim ishodom, kada je napadač potegao nož na Aranga. Iako je hitno prebačen u bolnicu San Huan de Digos, lekari nisu uspeli da mu spasu život, te je preminuo u ranim jutarnjim časovima narednog dana.

Nakon ovog tragičnog događaja, kolumbijska policija je reagovala brzo i efikasno, pronašla napadača i uhapsila ga. Istraga je u toku, a nadležni organi će uložiti napore da rasvetle sve okolnosti ovog slučaja.

Foto: www.profimedia.rs

Marlon Alirio Perez Arango

 


Marlon Alirio Perez Arango, poznat i kao "El Kolumbijano", ostvario je značajan uspeh u svetu biciklizma osvojivši titulu svetskog juniorskog šampiona u drumskim trkama 1994. godine. Njegova sportska karijera bila je inspiracija mnogima, a njegova smrt ostavlja prazninu u biciklističkoj zajednici.

Ovaj tragičan događaj potresa sportski svet i podseća nas na važnost bezbednosti sportista i potrebu za rešavanjem problema nasilja u društvu.

BONUS VIDEO: