ŠOK! CRVENA ZVEZDA OSTALA BEZ TRENERA! Ovo je bila kap koja je prelila čašu!


IZVOR: Republika - 09.10.2024 | 13:06


Najavljivalo se da će ova sezona biti za pamćenje posle osvajanja duple krune u maju.

Foto: Starsport
ŠOK! CRVENA ZVEZDA OSTALA BEZ TRENERA! Ovo je bila kap koja je prelila čašu!

Ženski rukometni klub Crvena zvezda ostao je bez trenera nakon što je Saša Bošković smenjen zbog loših rezultata na početku sezone. Poraz od Bolmberga u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sa ubedljivih 24:39 bio je kap koja je prelila čašu, nakon loših rezultata u Superkupu Srbije i na početku domaćeg šampionata.

Najavljivalo se da će ova sezona biti za pamćenje posle osvajanja duple krune u maju, ali umesto toga, Crvena zvezda se suočila sa neuspesima i razočaravajućim rezultatima. Porazi od Železničara iz Inđije u Superkupu Srbije, a zatim i na startu domaćeg šampionata, postavili su alarmantne signale za klub.

Foto: Starsport

Saša Bošković

Prema saznanjima Mozzart sporta, Sašu Boškovića će na klupi Crvene zvezde naslediti doskorašnji pomoćnik Andreja Vukojević. Očekuje se da novi trener preuzme odgovornost za povratak kluba na pobednički put i postizanje boljih rezultata u narednim takmičenjima.

Odluka o smeni trenera Boškovića izazvala je reakcije među navijačima i ljubiteljima rukometa. Mnogi su izrazili nadu da će dolazak novog trenera doneti pozitivne promene i vratiti klub na stazu uspeha koja je bio obeležje prethodnih sezona.

Smena trenera Saše Boškovića predstavlja važan korak u pokušaju da se revitalizuje ekipa Crvene zvezde i postigne bolji rezultat u nastavku sezone. Dolazak Andreje Vukojevića na mesto trenera nosi sa sobom nove nade i očekivanja za klub, dok će navijači sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO: