ĆIRKOVIĆ JASAN PRED METALOPLASTIKU: Očekujemo bodove! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.10.2024 | 13:42


Partizan AdmiralBet motivisan dočekuje derbi

Foto: youtube.com/printscreen
ĆIRKOVIĆ JASAN PRED METALOPLASTIKU: Očekujemo bodove! (VIDEO)

Rukometaši Partizana AdmiralBet zadržali su prvo mesto na tabeli posle vrlo teškog gostovanja pančevačkom Dinamu. Imali su crno-beli pred sobom protivnika sa izuzetnom energijom, a ništa manje tim Đorđa Ćirkovića ne očekuje ni u predstojećem duelu sa Metaloplastikom Elixir. Ipak, jasno je šefu stručnog štaba da njegova ekipa mora da pokaže pravo lice pred svojim navijačima, jer je naredni protivnik, aktuelni vicešampion države, takođe vrlo motivisan pred derbi petog kola Super rukometne lige (petak, 18 časova).

– Očekuje nas vrlo važan meč protiv Metloplastike, kojim završavamo ovaj prvi deo žreba, u kom se sastajemo sa ekipama koje pretenduju da se nađu u plej-ofu. Posle malo slabijeg izdanja i srećne završnice protiv Dinama, očekujemo ne samo da osvojimo bodove, već i da kroz igru popravimo utisak – istakao je Ćirković.

Za crno-bele pobeda je imperativ, kako bi se prvi evropski meč dočekao u dobroj atmosferi. Pivot Ivan Mićić veruje u pozitivan rezultat na Banjici.

– Metaloplastika je uvek neugodan protivnik, standardno kvalitetan sastav. Posle teške pobede protiv Pančevaca ulazimo sa još većom željom u ovaj duel i nadam se da ćemo osvojiti bitna dva boda kod kuće.

 

 

Podsetimo, rukometaši Partizana AdmiralBet trenutno zauzimaju vodeću poziciju na tabeli domaćeg šampionata sa  osam bodova, ispred najvećeg konkurenta Vojvodine koja se sakupila šest. Upravo su se ova dva tima sastala u derbiju prve rudne a pobedu je odneo Partizan u neizvesnoj završnici rezultatom 30:28. Ovi rivali sastali su se i u superkupu Srbije pred početak sezone, a tada je slavila Vojvodina sa 24:22.

BONUS VIDEO