PREMINUO JEDAN OD OMILJENIH IGRAČA! Imao retku bolest, pa nas napustio u 23. godini!


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 08:49


Hrabro je vodio svoju bitku protiv bolesti.

Foto: pixabay.com
PREMINUO JEDAN OD OMILJENIH IGRAČA! Imao retku bolest, pa nas napustio u 23. godini!

Jedan od omiljenih igrača američkog fudbala na koledžu Severna Karolina, Tajler Kraft, preminuo je od retkog oblika raka pluća u 23. godini, saopštio je trener kluba Majk Braun. Braun je obavestio javnost o smrti Krafta na konferenciji za medije nakon poraza svog tima od Džordžia Tek univerziteta u subotu.

- Ovaj mladić se borio žestoko dve i po godine. Doktori su nam rekli da je živeo duže nego što očekivali. Bio je vedar, sa osmehom na licu. Nije propustio nijedan sastanak, trening, savetovao je mlađe igrače, bio je veliki čovek - rekao je trener Braun. 

Tajler Kraft je hrabro vodio svoju bitku protiv raka pluća tokom dve i po godine. Njegova izdržljivost i odlučnost da se ne preda inspirisali su mnoge, a njegova posvećenost timu i mladim igračima ostavila je dubok trag u klubu.

Kraft je bio omiljen među svojim saigračima i trenerima, a njegova predanost i pozitivan duh ostavili su neizbrisiv utisak na sve koji su ga poznavali. Njegova ličnost i sportski duh nastaviće da žive kroz sećanja i priče o njemu.

Iako su ovo dve različite priče, obe govore o izuzetnoj snazi ljudskog duha i o nasleđu koje ostavljamo kroz svoje postignuće i uticaj na druge.

BONUS VIDEO: