UBIJEN BIVŠI SPORTISTA! Partner počinio zločin sačmaricom - Svet sporta zavijen u crno


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 09:44 >> 13:25


Ubica uhapšen, a policija ćuti!

Foto: Profimedia
UBIJEN BIVŠI SPORTISTA! Partner počinio zločin sačmaricom - Svet sporta zavijen u crno

U finskom gradu Espou, nedaleko od Helsinkija, došlo je do tragičnog događaja koji je potresao lokalnu zajednicu. Norvežanin Rolf Nordmo, ujedno i njegov bivši partner (66) izvršio je ubistvo bivšeg hokejaša - Jane Puhaku (29) u njegovom domu. Nordmo je koristio sačmaricu koju je posedovao legalno, što je dodatni šok za zajednicu koja se suočava sa ovim užasnim događajem.

Policija intenzivno radi na istrazi ovog slučaja, s obzirom na to da postoji sumnja da je Nordmo s namerom izvršio ovaj zločin. Komesar za kriminal i šef istrage izjavio je da postoji prilično dobro razumevanje onoga što se dogodilo, ali da je istraga i dalje u ranoj fazi. Nordmo je priznao odgovornost za pucnjavu, što dodatno komplikuje ovaj tragični slučaj.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, kako lokalne tako i međunarodne. Zajednica je u šoku zbog brutalnog ubistva mladog sportiste, a pitanja o motivima i okolnostima ovog zločina ostaju bez odgovora. Prijatelji i porodica Jane Puhaku su u dubokoj tuzi, dok se lokalno stanovništvo pita kako je do ovoga moglo doći.

Foto: Janne Puhakka / SWNS / SWNS / Profimedia

Stradili hokejaš: Jane Puhaku

Nordmo je uhapšen na licu mesta nakon što je policija stigla u dom Jane Puhaku. Ovaj dramatični događaj ostavlja trag ne samo na porodici i prijateljima žrtve, već i na čitavom gradu Espou. Istraga o motivima i okolnostima ovog slučaja je u toku, dok zajednica traži odgovore na pitanja koja su ostala otvorena nakon ovog tragičnog događaja.

Tragično ubistvo bivšeg hokejaša Jane Puhaku ostavlja dubok trag u finskoj zajednici, podstičući brojna pitanja o bezbednosti, oružju i motivima zločina. Dok se istražitelji trude da razumeju sve okolnosti ovog događaja, porodica i prijatelji žrtve se suočavaju sa nevericom i tugom. Nadamo se da će istražitelji uspeti da rasvetle ovaj slučaj i da će pravda biti zadovoljena.

BONUS VIDEO