NEVEROVATNO! ZBOG OVOGA ĆE MOMCI BITI PRIKOVANI ZA MALE EKRANE! Nakon izbacivanja iz Olimpijskog sela, otpočela je novu karijeru! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 17:20


Povukla se iz sveta plivanja, ali zarađuje mnogo više novca.

Foto: printscreen/instagram
NEVEROVATNO! ZBOG OVOGA ĆE MOMCI BITI PRIKOVANI ZA MALE EKRANE! Nakon izbacivanja iz Olimpijskog sela, otpočela je novu karijeru! (FOTO GALERIJA)

Paragvajska plivačica Luana Alonso (20) iznenadila je sportsku javnost odlukom da završi svoju plivačku karijeru nakon neuspeha na Olimpijskim igrama u Parizu, a sada je otvorila profil na mreži OnlyFans koja se bavi provokativnim 18+ sadržajem. Ova odluka je izazvala brojne kontroverze, ali to nije zaustavilo Alonsa da krene u novom smeru.

Nakon neuspeha na Olimpijadi u Parizu, Luana Alonso je objavila na svom Instagram profilu, gde je prat prati 1.1 miliona ljudi, da se povlači iz sveta plivanja. Ova odluka je izazvala različite reakcije, a posebno je bila naglašena njena kontroverzna situacija u Olimpijskom selu, gde je, prema navodima Daily Mail-a, svojim ponašanjem izazvala neugodnu atmosferu i bila izbačena iz sela. POGLEDAJ GALERIJU

Nakon povlačenja iz sporta, Luana Alonso je otvorila profil na mreži OnlyFans gde se bavi provokativnim 18+ sadržajem. Ova platforma omogućava fanovima da prate i gledaju ekskluzivan sadržaj uz plaćanje pretplate od 35 dolara mesečno. Ova odluka je iznenadila mnoge, s obzirom na njenu sportsku prošlost i postignuća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luanalonsom

 

Luana Alonso je bila paragvajska rekorderka u više plivačkih disciplina, uključujući delfin stil i 50 metara leđno. Prošle godine je čak uspela da ostvari rezultat ispod jednog minuta u disciplini 100 metara delfin, ali neuspeh na Olimpijadi označio je kraj njene sportske karijere.

Luana Alonso je svojom odlukom definitivno izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne rasprave o prelasku iz sportskog u zabavni svet, ali ostaje da vidimo kako će se njen novi put odvijati i kakav će uticaj imati na njenu dalju karijeru.

BONUS VIDEO: