VREME JE DA POTVRDIMO KVALITET! Ćirković se oglasio pred veliko gostovanje!


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 17:33


Srednji bek Veljko Popović svestan je da crno-beli ne smeju potceniti protivnika.

Foto: printscreen/youtube.com
VREME JE DA POTVRDIMO KVALITET! Ćirković se oglasio pred veliko gostovanje!

Rukometaši Partizana AdmiralBet u sredu od 19 časova gostuju ekipi Rudara u Kostolcu. Povratnik u superligaški rang posle pet odigranih kola još nema trijumf u domaćem prvenstvu, pa će crno-beli na sutrašnjem gostovanju biti u ulozi velikog favorita.

U najavi utakmice trener Đorđe Ćirković istakao je da njegov tim u predstojećim mečevima mora da potvrdi kvalitet i prvo mesto na tabeli.

– Posle pet kola i malo težeg rasporeda na vrhu smo tabele i sada smo u situaciji da, u ritmu sreda-subota, potvrđujemo taj kvalitet. Nema nazad, takav je pristup da uopšte ne biramo protivnika i da u pripremi utakmica isto vreme posvećujemo svim rivalima. Imamo jasan cilj, sada moramo do maja da sačuvamo prvo mesto. Očekuje nas gostovanje pred punim tribinama i gde Partizan AdmiralBet tradicionalno ne osvaja lako bodove. Moramo kroz dodatnu ozbiljnost, motivisanost i poštovanje protivnika da dođemo do trijumfa.

Srednji bek Veljko Popović svestan je da crno-beli ne smeju potceniti protivnika, bez obzira na poziciju na tabeli.

– Ući ćemo i u ovu utakmicu maksimalno motivisani, bez opuštanja. Svesni smo uloge favorita, ali moramo biti oprezni, jer će i domaćin želeti da se pred svojim navijačima prikaže u najboljem svetlu. Nadam se da ćemo osvojiti dva boda i tako napraviti sjajnu uvertiru pred evropski dvomeč sa Beršemom.

BONUS VIDEO: