RUKOMETAŠI KRENULI NA MEČ, A ZAVRŠILI KRVAVI I ISEČENI! Herojski spasili vozača, pa zadobili ozbiljne povrede


IZVOR: Republika/ O.J. - 20.10.2024 | 09:10


Nimalo prijatne scene

Foto: Facebook/ RK Bjelin Spačva Vinkovci
RUKOMETAŠI KRENULI NA MEČ, A ZAVRŠILI KRVAVI I ISEČENI! Herojski spasili vozača, pa zadobili ozbiljne povrede

U nedelju, tokom planiranog putovanja ka Karlovcu, rukometaši kluba Bjelin Spačva su se našli u središtu teške saobraćajne nesreće. Iako nisu direktno učestvovali u sudaru, njihova hrabra reakcija i želja da pomognu unesrećenima doveli su ih do toga da i sami zadobiju povrede.

Na putu ka Karlovcu, rukometaši su svedočili prevrtanju kamiona direktno ispred njih. Brzom reakcijom, oni su pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču, koristeći snagu da probiju staklo i izvuku vozača. Međutim, u tom procesu su i sami zadobili ozbiljne povrede.

Iz kluba Bjelin Spačva su saopštili da su njihovi igrači zadobili povrede ruku od razbijenog stakla tokom pokušaja spašavanja vozača kamiona. 

- Na otprilike pola puta do Karlovca svedočili smo prevrnuću kamiona direktno ispred nas. Odmah po nesreći naši momci su pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču te su rukama i nogama uspeli da probiju staklo i da ga izvuku iz kamiona pri čemu su i sami dobili povrede na ruci od krhotina stakla. Uz to smo vozaču pružili i prvu pomoć, ali zbog dugotrajnog čekanja nismo uspeli na vreme doći - objavili su iz kluba Bjelin Spačva.

Iako je utakmica odložena, još uvek nema novih informacija o novom terminu održavanja. Trenutno, Bjelin Spačva se nalazi na četvrtom mestu sa šest bodova, dok je Karlovac sedmi sa dva boda.

BONUS VIDEO