BORBA SA PENALA, PARTIZAN PREOKRETOM DO ČETVRTFINALA: U Slodesu počeo Soccer Zlatni kup u malom fudbalu


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 21.10.2024 | 13:04


Pančevci demolirali Beogradske elektrane.

Foto: SOCCER ZLATNA LIGA/SANDIC PHOTOGRAPHY
BORBA SA PENALA, PARTIZAN PREOKRETOM DO ČETVRTFINALA: U Slodesu počeo Soccer Zlatni kup u malom fudbalu

U Sportskom centru Slodes počeo je 16. Soccer Zlatni Kup u malom fudbalu. Već prvi meč doneo je neizvesnost i kvalitet. Ekipe Časopis Borba-Soccer i Futsal News Serbia kod Pobratima igrali su veoma tvrdo, pa je meč završen za futsal više nego neočekivanim rezultatom - 1:1.

Više sreće i umeća u penal lutriji imali su momci Andrije Jorgića, alfe i omege Časopisa Borba, i prvi su prošli u drugu rundu, gde ih čeka tim Soccerbet, koji je do četvrtfinala stigao službenim rezultatom.

U drugoj utakmici dana viđen je možda i najlepši fudbal. Koplja su ukrstili Parking servis Beograd i veterani FK Partizan, a posle dva preokreta slavili su crno-beli sa 3:2 (poluvreme 1:0). Najviše golova viđeno je u poslednjoj utakmici. Možda i previše lagano RTV Pančevo-Dunav TV je izašla na kraj sa povratnikom u takmičenje, Beogradskim elektranama - 7:1 (2:0).

Preostala četiri meča osmine finala Soccer Zlatnog Kupa na programu su u četvrtak, 24. oktobra u Posco areni na Carevoj ćupriji u Beogradu, a sastaju se:

Sportal - Pink 16.00

NIS Petrohemija - GSP Beograd 17.00

SS Gradska čistoća - SO JKP BVK 18.00

Sindikat Atlantic-Soko Štark - Generali osiguranje Srbija 19.00

Trofej brani ekipa GSP Beograd.

Održavanje takmičenja pomažu generalni sponzor Soccer kladionice (soccerbet.rs), generalni pokrovitelji Sportski savez Srbije, zlatni sponzor Lav pivo i partner takmičenja Jazak voda.

BONUS VIDEO