Uskoro zatvaranje prijava za Millennium Run: Ne propustite priliku da budete deo sportskog spektakla u srcu Podgorice


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 12:41


Registracije za Millennium Run otvorene su do 1. novembra.

Foto: Millennium Run promo
Uskoro zatvaranje prijava za Millennium Run: Ne propustite priliku da budete deo sportskog spektakla u srcu Podgorice

Još samo nekoliko dana ostalo je do zatvaranja prijava za Podgorica Millennium Run – najvećeg sportskog praznika u srcu glavnog grada Crne Gore.

U organizaciji Multisport akademije Mayer, pod sloganom „Podgorica trči“, događaj će 10. novembra okupiti brojne ljubitelje zdravih stilova života. Zato ne propustite priliku da se na vreme prijavite putem zvaničnog sajta www.podgorica.run/registracija i budete deo događaja koji pomera granice.

Registracije za Millennium Run otvorene su do 1. novembra, a možete birati između nekoliko trka, prilagođenih različitim nivoima fizičke spremnosti. Bilo da ste rekreativac ili profesionalni sportista, staze od 5km, 10km, 21,1km, kao i čuveni maraton od 42,2 km sigurno će ispuniti sva vaša očekivanja!

Igor Majer, organizator takmičenja i osnivač Multisport akademije Mayer, još jednom je pozvao sve zainteresovane da budu deo manifestacije koja slavi sportski duh i zdrave stilove života.

- Polako zaključujemo prijave za ovogodišnji Millennium Run, a već sada možemo reći da je broj učesnika zaista obećavajući. Veliko nam je zadovoljstvo što događaj konstantno privlači trkače iz različitih krajeva sveta, potvrđujući iz godine u godinu svoj međunarodni značaj. Zato ne propustite priliku da se registrujete i budete deo zajednice koja motiviše, jer bez obzira na to da li ste iskusni trkač ili tek otkrivate svet trčanja, Podgorica će vas dočekati raširenih ruku - poručio je Majer.

Podsetio je da se, osim organizacije koja je kao i uvek na zavidnom nivou, ove godine mogu pohvaliti i rekordnim nagradnim fondom od čak 15.000 evra.

Foto: Millennium Run promo

Podgorica Millennium Run

 

- Najbolje takmičare motivisaćemo na taj način da budu još bolji i istrajniji u pomeranju sopstvenih granica. Takođe, pored vrednih novčanih nagrada, o organizaciji na jednom svetskom nivou govori i činjenica da su naše staze na 10km, 21km i 42km nosioci AIMS/IAAF sertifikata, što znači da su izmerene i overene shodno međunarodnim propisima. Za regularnost takmičenja pobrinuće se tehnički ovlašćena lica, a dodatno posedujemo i najsavremeniji sistem za elektronsko merenje vremena - zaključio je Majer.

I ove godine generalni pokrovitelj manifestacije je Glavni grad Podgorica, koji u kontinuitetu prepoznaje njen značaj u promociji sportskih, ali i turističkih potencijala Crne Gore.

Medijski partneri ovogodišnjeg Milenium Run-a su RTCG, Vijesti, CdM, Gradska RTV Podgorica, Pobjeda, Antena M, Portal Analitika, Volim PG, Share Montenegro, Roditelji.me, DRS.

Sve detalje poput pravila učešća, vremena održavanja pojedinačnih trka i nagradnog fonda pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: