UŠLA U PETU DECENIJU, A IZGLEDA SPEKTAKULARNO! Srpska odbojkašica provokativnim fotografijama mami uzdahe (FOTO)


IZVOR: Republika/A.Đ. - 06.07.2024 | 13:26


Žena koja ne stari.

Foto: Printscreen/Instagram/Sladjana Eric
UŠLA U PETU DECENIJU, A IZGLEDA SPEKTAKULARNO! Srpska odbojkašica provokativnim fotografijama mami uzdahe (FOTO)

Srpska bivša odbojkašica Slađana Erić koja nastupala za ekipu Makabija Haife, na svojoj društvenoj mreži je podelila fotografije u kupaćem.

Preznojavamo se u Srbiji od vrućine, ali se preznojavamo i od vrelih objava srpske odbojkašice Slađane Erić koja trenutno uživa pored jezera u Ženevi.

Foto: printscreen/instagram

Slađana Erić

 

Iskusna srednja blokerka koja će za nekoliko dana proslaviti 41. rođendan, oduševljava svojim izgledom i lepotom.

Ona je objavila nekoliko fotografija na storiju svog instagram profila u kupaćem kostimu sa šljunkovite "plaže" i ostavila sve koji je prate "ošašavljene", ali ne od sunčanice.

Bivša gračica Makabija svakako je jedna od najatraktivnijih srpskih sportistkinja i to dokazuju i fotografije u bikiniju.

 

 

Interesantno je to što je pre samo dva dana objavila fotografije iz zubarske ordinacije u Beogradu, sa juče je već stigla da se brćka na Ženevskom jezeru.

 

 

Podsetimo se da je Slađana većinu ove godine provela u Izraelu, i to u momentu kada su postojale pretnje da Iran napadne.

Podsetimo se takođe i da je prošle godine, takođe, naša odbojkašica žarila i palila društvebe mreže sa ekskluzivnih Maldiva u izazovnim kobinacijama i lepo izvajanim telom.

 

 

Slađana Erić je tokom svoje duge i bogate karijere kao srednji bloker igrala za veliki broj klubova. Nastupala je za Crvenu zvezdum USSP Albi, VBC Volero Cirih, Mursiju, ponovo Crvenu zvezdu, Univerzal Modenu, Galatasaraj, Kolubaru i Partizan, a sada nosi dres Uba.

BONUS VIDEO