GEORGINA ZASENILA IZABRANIKA: Ronaldova draga u KRATKOJ HALJINI jedva uspela da sakrije MEĐUNOŽJE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 06.07.2024 | 15:26


Fotoreporteri uzalud škljocali.

Foto: www.profimedia.rs
GEORGINA ZASENILA IZABRANIKA: Ronaldova draga u KRATKOJ HALJINI jedva uspela da sakrije MEĐUNOŽJE! (FOTO)

Georgina Rodrigez, izabranica Kristijana Ronalda, privukla je ogromnu pažnju svojom pojavom na sinoćnjem meču u kojem su Portugalci poraženi od Francuza na penale (5:3, 0:0).

U uskoj haljini crno-crvenog dezena, ali i visokom štiklom, ova atraktivna crnka je mamila uzdahe i privukla pažnju hiljada muškaraca u Hamburgu. U nekoliko navrata dok su je fotoreporteri uporno slikali, ona je vešto uspevala da sakrije međunožje.

Foto: www.profimedia.rs

Georgina drži noge na kolenima

Georgina Rodrigez je rođena u Buenos Airesu 1994, a već godinama je velika podrška jednom od najboljih fudbalera svih vremena. Sa Kristijanom je u vezi od 2016. godine. Pre nego što je postala njegova životna saputnica, radila je u Guči radnji, gde se par i upoznao.

Foto: www.profimedia.rs

Rodrigezova se ne da prevariti

Ipak, malo ko zna da je njen životni put bio ispunjen teškoćama i izazovima od samog detinjstva. Georgina je potekla iz porodice koja je bila daleko od glamuroznog života koji danas vodi.

Njen otac, Horhe Rodrigez, bio je kontroverzan lik, krijumčar kokaina i kanabisa, što je dovelo do dugogodišnjeg boravka u zatvoru. Njena majka, Ana Marija Ernandez, živela je u Italiji, a postoje neproverene informacije o njenoj tragičnoj sudbini u saobraćajnoj nesreći. Takođe i da se bavila prostitucijom kako bi obezbedila egzistenciju za svoju porodicu. Danas, Georgina je globalna ikona glamura i uspeha, zahvaljujući svojoj vezi sa slavnim fudbalerom. 

BONUS VIDEO