DAME, DA LI BISTE SE PODVRGLE OVAKVOM KOZMETIČKOM TRETMANU? Majka fudbalera splitskog Hajduka šokirala javnost - evo šta koristi za podmlađivanje lica!


IZVOR: Vladimir Vorih - 19.09.2024 | 13:12


Prati svetske trendove.

Foto: Instagram.com/renata.lovegym
DAME, DA LI BISTE SE PODVRGLE OVAKVOM KOZMETIČKOM TRETMANU? Majka fudbalera splitskog Hajduka šokirala javnost - evo šta koristi za podmlađivanje lica!

Poznata majka fudbalera Hajduka, Borne Buljana, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim neobičnim izjavama.

Renata Lovrinčević Buljan, nekadašnja Mis Univerzuma i fitnes entuzijastkinja, otkrila je javnosti da koristi kontroverzni tretman podmlađivanja lica - korišćenje sperme lososa. Iako nije bila upoznata s nazivom tretmana, istakla je da je zadovoljna rezultatima, naglašavajući da je njen izgled svežiji, a pore zatvorene.

- Nisam znala da se tako zove tretman. Ali kako god, izuzetno sam zadovoljna licem nakon tretmana. Vidno je svežije i podmlađeno, a pore su se s vremenom zatvorile. Vide to i moji klijenti i rado ih preporučim. Puno radim, pa nemam vremena dosta da proučavam i ne znam puno o tretmanu. Imam zahtevno lice, to je tako genetika odredila, pa već poslednjih dvadeset godina ga redovno negujem. A i bore su tu jer sam pre puno vremena provodila na suncu dok sam radila na plaži - rekla je Renata za portal 24sata.hr. POGLEDAJ GALERIJU

 

Renatina izjava izazvala je talas reakcija na društvenim mrežama i portalima. Iako već godinama neguje svoj izgled i promoviše zdrav način života, ovaj tretman doneo je vidljive promene koje su zapazili i njeni klijenti. Zanimljivo je da ovaj tretman koriste i velike svetske zvezde poput Dženifer Aniston i Kim Kardašijan, što dodatno potvrđuje njegovu popularnost među javnim ličnostima.

Iako ima gotovo 50 godina, Renata često voli da pokaže svoj mladolik izgled na društvenim mrežama, čime dodatno privlači pažnju medija. Njen izgled fascinira mnoge, a otkriće o neobičnom tretmanu podmlađivanja sigurno će izazvati dodatnu pažnju i interesovanje javnosti.

Renata Lovrinčević Buljan, svojim nesvakidašnjim pristupom nezi kože, još jednom je pokazala da je spremna da otvoreno govori o svojim tretmanima i iskustvima, bez obzira na kontroverznost tema. Njen izgled i pristup podmlađivanju lica izazivaju interesovanje javnosti, dok njen sin, fudbaler Borna Buljan, ostaje u centru medijske pažnje zbog majčinog nekonvencionalnog pristupa lepoti i zdravlju.

 

BONUS VIDEO: