DRAMA U DOMU KRISTIJANA RONALDA! Georgina HITNO hospitalizovana, slavni fudbaler VAN SEBE!


IZVOR: Republika - 25.10.2024 | 17:59


Teški trenuci za porodicu slavnog fudbalera.

Foto: shutterstock
DRAMA U DOMU KRISTIJANA RONALDA! Georgina HITNO hospitalizovana, slavni fudbaler VAN SEBE!

Georgina Rodrigez, izabranica fudbalskog superstara Kristijana Ronalda, nedavno se našla u bolnici zbog upale pluća. Nakon intervencije lekara u Rijadu, ona se sada uspešno oporavlja kod kuće uz podršku porodice.

Atraktivna crnka je objavila fotografiju sa bronilom na ruci, cvećem i porukom podrške od porodice. Posebno emotivnu posvetu sa željom za brzim oporavkom potpisao je Kristijano Junior, njen i Ronaldov naslednik. POGLEDAJ GALERIJU

Georgina je takođe izrazila zahvalnost prema osoblju bolnice u kojoj je boravila, ističući da su se prelepo brinuli o njoj i da je veoma zahvalna na tome.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na popularnost Ronaldove izabranice, a briga koju su fanovi slavnog fudbalera pokazala prema njoj i porodici tokom ovog izazovnog perioda ostavila je poseban utisak na poznati bračni par! 

Ovo iskustvo sigurno će dodatno učvrstiti vezu unutar porodice proslavljenog fudbalera, te pokazati važnost porodične podrške u teškim trenucima. Georgina se sada oporavlja kod kuće, okružena ljubavlju svojih najbližih, a javnost sa nestrpljenjem očekuje njen potpuni oporavak!

BONUS VIDEO