UŽIVO IZ MELBURNA: Ekskluzivna ispovest srpske navijačice ispred Novakovog hotela, ove reči odjeknuće planetom!


IZVOR: Republika - 07.01.2022 | 16:12


Veliki broj srpskih navijača okupio se ispred hotela u kojem se nalazi NovakĐoković.

Foto: Republika
UŽIVO IZ MELBURNA: Ekskluzivna ispovest srpske navijačice ispred Novakovog hotela, ove reči odjeknuće planetom!

Okupljanje srpskih navijača krenulo je već 6. januara,a jedna od devojaka Mina Zogović, koja je došla da podrži Novaka, ekskluzivno za naš portal govorila je o situaciji u kojoj se nalazi Novak Đoković, kao i zbog čega je odlučila da se pojavi ispred njegovog hotela i pruži mu podršku. POGLEDAJ GALERIJU

- Okupljanje je počelo 6. Januara ispred Hotela "Rydges" u Melburnu, gde je Novak trenutno smešten. Smešten je međju migrantima, u hotelu u kojem spoljašnost izgleda odvratno, a mogu zamislit tek unutrašnjost. Pobuda je ta, što je Novak tretiran kao neki kriminalac i neko ko je prekršio zakon, a to je daleko od istine. Znamo svi, da je Novaku odobren ulaz u zemlju, čak dve različite medicinske komisije su mu odobrile ulazak. Da dodam da su još 23 druga igrača dobila taj isti izuzetak, ali njihovo ime nigde nije spomenuto u mediijima. Zato smo se mi Srbi okupili da mu damo podršku, jer je ovo jedna velika nepravda. Ovo nema nikakve veze sa privelegijom niti bogatstvom, ovo je jednostavno nedopustljiv čin od strane Vlasti Viktorije, i federalne vlasti Australije. Maltretiranje i mučenje jednog čoveka, osobe, kao što smo ti i ja, je katastrofa i dno dna.Planiramo da nastavimo sa protestima, i da mu damo još veću podršku, jer on to od nas zaslužuje, čak i više od toga. Novak je ponos i dika celom srpskom rodu pod ovom kapom nebeskom, i svi smo srećni i ponosni što ga imamo - rekla je za Republiku Mina iz Melburna.

Pogledajte atmosferu ispred Novakovog hotela u Melburnu.

 

 
$bp("Brid_736401", {"id":"23323","width":"16","height":"9","video":"937205"});

 

Podsetimo, najbolji teniser sveta nalazi se u karantinu, sve dok sud ne donese konačnu odluku o njegovom ulasku u Australiju.

BONUS VIDEO: