OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE ĐOKOVIĆU ZABRANJENO DA IGRA: Federer i Nadal su mezimci zapada!


IZVOR: Republika - 15.02.2022 | 12:58


Novak Đoković ima pravo na svoj stav, istakao je čuveni teniski stručnjak Nikola Pilić!

Foto: Tanjug/AP
OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE ĐOKOVIĆU ZABRANJENO DA IGRA: Federer i Nadal su mezimci zapada!

Povodom intervjua Novaka Đokovića za BBC koji je danas glavna tema domaćih i inostranih medija, u emisiju „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 danas se iz Hrvatske uključio Nikola Pilić i izneo svoje mišljenje o svemu što je Novak kazao britanskom novinaru.

- Novak ima pravo da ima svoj stav. Meni je jako žao što je došla takva situacija da Novak koji ima takvu sjajnu karijeru dođe u situaciju da ne igra na Rolan Garosu i Vimbldonu. Da ne podigne opet te pehare i izgubi prvi poziciju na ATP listi. Ako je njegov stav o vakcini tako čvrst i ako mu je važnije da se ne vakciniše i propusti grend slemove do kraja godine, onda on na to ima pravo – kazao je Pilić na K1 a potom podvukao – On je najveći igrač svih vremena, ali zapadna štampa jedva će dočekati da on ne zaigra na najvećim turnirima u nastavku sezone.

Pilić je istakao da je uveren da Novak nikada ništa pogrešno neće uraditi.

- On je dao svoje mišljenje i to je to. Ja samo molim Boga da korona prođe i da on može da igra bez uslovljavanja, jer u suprotnom izgubiće ono što sigurno ne bi izgubio da nema korone – istakao je vrhunski teniski stručnjak Nikola Pilić i dodao – Imam veliko iskustvo u sportu i jako dobro poznajem zapad i njihove medije. Novak im je kamenčić u cipeli i nikada mu nisu dali podršku koju su davali Federeru i Nadalu.

Foto: Starsport

Novak Đoković i Nikola Pilić

Ukoliko Novak ne bude igrao do kraja sezone na najvećim turnirima, Pilić je uveren da će se naredne godine vratiti u punoj formi.

- Uveren sam da ima mogućnost da se vrati sledeće godine, i ako ne bude igrao na Rolan Garosu, Vimbldonu i US openu. Novak ima neverovatan teniski moral i strašan psihički potencijal i on će i sledeće godine biti Novak Đoković, bez sumnje. On ima specifičan karakter, poseban duh i neverovatnu harizmu i na njega niko ne može da utiče – zaključio je Nikola Pilić u emisiji „Kec na jedanaest“.

BONUS VIDEO: