NADAL MU VIŠE NIJE RIVAL! Đoković usred Madrida sasuo svima istinu u lice!


IZVOR: Republika - 02.05.2022 | 17:08


Prvi reket sveta Novak Đoković bio je gost zvaničnog “Tvič” kanala Mastersa u Madridu.

Foto: Starsport
NADAL MU VIŠE NIJE RIVAL! Đoković usred Madrida sasuo svima istinu u lice!

Krenuli su novinari da pričaju na engleskom, a onda je Đoković rekao da mogu da pričaju i na španskom.

– Mogu da govorim španski – počeo je Novak i potom objasnio koliko mu je Madrid važan kao turnir:

– Ovo ja važna turneja za nas i važan Masters za naš sport. Mnogo mi se sviđa atmosfera, sa puno energije i jako dinamična. Da, imao sam puno uspeha u prošlim godinama i svi lepi momenti i zbog svih lepih momenata prošlih godina sam tu.

Pored ostalih tema Špancima je najzanimljivja priča bila oko Karlosa Alkaraza, a Novak se tada osvrnuo i na svog sina Stefana.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

– Karlos je divna osoba. Momak ima puno poštovanja i mnogo vrlina. Danas je rvi put od kada sam trenirao sa njim. Njegovo putovanje je neverovatno poslednjih 12 meseci, 6 meseci, 5. Neverovatno je da imamo nekog tako mladog da radi tako mnogo za tenis. želim mu da bude sposoban da balansira između svega. Mlad je ima veliku pažnju. na početku je lepo, ali posle postaje teret. On sa trenerom Fererom radi odličan posao. On je potpuni paket, nema sumnje o tome- rekao je on, a preneo “Telegraf”.

– Moj sin zna i za Nadala, ali i za Alkaraza. Novost je, da mu poslednjih meseci Nadal nije broj jedan, već Alkaraz. Sada mu je i Karlos favorit. Obojica tenisera mu se jako dopadaju. On imitira njihove poteze kada igra, imitira Rafin forhend. Za mene je to jako interesantno. Nadal i ja se takmičimo dosta godina zajedno, svesni smo da inspirrišemo mlade da se bave sportom.

BONUS VIDEO: