VAŽNO SAOPŠTENJE: Oglasio se Novak Đoković pred start TENISKE SEZONE!


IZVOR: Republika - 15.12.2022 | 08:11


Objava srpskog igrača na društvenim mrežama privukla je veliku pažnju.

Foto: www.profimedia.rs
VAŽNO SAOPŠTENJE: Oglasio se Novak Đoković pred start TENISKE SEZONE!

Novak Đoković, trenutno peti teniser sveta po ATP listi, polako završava pripreme za predstojeću tenisku sezonu, koja će za našeg igrača početi 2. januara na turniru u Adelejdu.

Ipak, naš igrač će se za turneju u Australiji spremati u Dubaiju, gde ga od 19. decembra očekuje nastup u Teniskoj svetskoj ligi, takmičenju koje podseća na Hopman kup. Đoković će pre Dubaija ići u Dohu, gde će prisustvovati finalu Svetskog prvenstva, a zatim ide putem Emirata, gde će u timu sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paulom Badosom probati da dođe do titule.

Pred turnir u Dubaiju, Đoković je na društvene mreže postavio video poruku u kojoj poziva sve navijače u Emiratima da dođu na turnir i podrže njegov tim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Veoma sam uzbuđen što ću nastupiti na Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju zajedno sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paulom Badosom, radujem se jer ćemo podeliti neke sjajne trenutke i na terenu i van njega. Neka velika imena će učestvovati, i siguran sam da će biti veoma uzbudljivo za sve koji vole tenis, i siguran sam da ćemo na najbolji način pokazati šta znamo na terenu i doneti vam dosta smeha, pozitivne energije i zabave za sve navijače i novu sezonu započeti na najbolji mogući način - izjavio je osvajač 21 Grend slem titule.

Već je poznat raspored Noletovih duela u Dubaiju. On će 20. decembra igrati protiv Zvereva, dan kasnije, 21. decembra, protiv Nika Kirjosa, dok će 23. decembra odmeriti snage sa Feliksom Ože-Alijasimom.

Prvi pravi izazov za Novaka u sledećoj sezoni počinje 16. januara, kada kreće Australijan open, na kom će Đoković pokušati da dođe do jubilarne desete titule u Melburnu.
 

BONUS VIDEO