HAPSILI GA I PROTERALI, A SADA MU TITRAJU: Fenomenalan GEST Australijanca prema Novaku - VELEOBRT za manje od 12 meseci!


IZVOR: Republika - 28.12.2022 | 22:37


Srpski as se sprema za prvi Grend slem u 2023. godini, naišao je na fenomenalan prijem na najmanjem kontinentu.

Foto: Tanjug/Ap
HAPSILI GA I PROTERALI, A SADA MU TITRAJU: Fenomenalan GEST Australijanca prema Novaku - VELEOBRT za manje od 12 meseci!

Novak Đoković je u januaru doživeo užasan tretman od strane australijskih vlasti i tamošnje javnosti, a uoči 2023. godine sačekao ga je potpuno drugačiji prijem. Srbin će učestvovati na turniru u Adelejdu, čiji je direktor Alister Mekdonald govorio o izazovima organizacije turnira na kome učestvuje velikan kakav je vlasnik 21 Grend slem titule.

OPLJAČKAN Novak Đoković!

Australijanac je podvukao da mu je izuzetno drago što će Nole pokušati da osvoji svoju jubliarnu 10. titulu u Melburnu, a prethodno će od 1. do 8. januara igrati na turniru iz serije 250.

Bio je fantastičan danas. Stigao je u Adelejd spreman. Jedva čekamo da ga gledamo, deluje da je u formi i njegov tim je oduševljen što je u Adelejdu. Poznaje dobro naš grad, zna šta može da očekuje, uslovi su jaki slični onim u Melburnu. Tako da je ceo tim zaista srećan što je ovde - izjavio je Mekdonald, a onda je otkrio da će ljudi koji su uključeni u organizaciju Adelejda uraditi sve što je do njih kako bi se Đoković osećao "komforno".

 

 

- Jasno je da Novak oko sebe ima sjajan tim saradnika, veoma je detaljan kada su u pitanju pripreme, čak i danas. Na terenu je bio prvi put, imate utisak da te pripreme idu prema jasnom programu vežbi, a veoma je poseban i u izboru hrane. Trudimo se da mu obezbedimo vegansku dijetu, tim sa nama sarađuje zaista odlično - zaključio je Mekdonald.

Podsećanja radi, Australijan Open će biti odigran od 16. do 29. januara, titulu će braniti Španac Rafael Nadal, a Novakovi navijači su oduševljeni činjenicom da se njihov miljenik vratio na "mesto uspeha".

BONUS VIDEO