ĐOKOVIĆ NIJE PRVI NA SVETU? Sramota teniskih moćnika NEMA GRANICE, Srbin ponovo PONIŽEN! (FOTO)


IZVOR: Republika - 20.02.2023 | 11:15


Ako pitate ATP, Nole kao da ne postoji.

Foto: Tanjug/AP
ĐOKOVIĆ NIJE PRVI NA SVETU? Sramota teniskih moćnika NEMA GRANICE, Srbin ponovo PONIŽEN! (FOTO)

Novak Đoković se ovog ponedeljka izjednačio sa Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu ATP liste.

Nole je započeo 377. nedelju kao prvi teniser sveta, te je uspeo da stigne legendarnu Nemicu, a već za sedam dana ući će u istoriju kao teniser sa najviše sedmica na vrhu.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

I pored toga što Novak iz nedelje u nedelju pomera granice i postavlja nove domaće zadatke generacijama koje dolaze, teniski moćnici kao da se prave mrtvi i ne vide koliko je Srbin uradio za ovaj sport.

Na zvaničnom Tviter nalogu ATP Tura i dalje kao naslovna fotografija stoji slika na kojoj se nalaze Španci Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Podsetimo, Nole se na čelo ATP liste vratio posle Australijan opena, ali izgleda da nije zaslužio da se nađe na naslovnoj fotografiji svetske teniske organizacije.

Foto: Printscreen/Twitter

Naslovna strana Tviter profila ATP Tura

 

Takođe, na Tviter profilu ATP Media Info stoji fotografija Karlosa Alkaraza, te se sa pravom možemo zapitati - da li teniski moćnici uopšte prate ovaj sport?

Foto: Printscreen/Twitter

Naslovna strana Tviter profila ATP Media Info

 

Isto tako niti jedna objava na ova dva profila još nije posvećena rekordu koji je Novak izjednačio, ali se zato na ATP Turu mogu videti čestitke Karlosu Alkarazu, Tejloru Fricu i Danilu Medvedevu na turnirima koje su osvojili prošle nedelje.

 

 

 

 

 

 

U najmanju ruku - jako nisko! Da li će se nešto promeniti narednog ponedeljka kada Novak zvanično postane najbolji ikada, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO