TO SE ČEKALO! Novakovi navijači su ODUŠEVLJENI! Cela Srbija je OVO želela da ČUJE!


IZVOR: Republika - 20.04.2023 | 14:30


Najbolji srpski teniser Novak Đoković priprema se za četvrtfinalni meč na Srpska Openu.

Foto: Starsport
TO SE ČEKALO! Novakovi navijači su ODUŠEVLJENI! Cela Srbija je OVO želela da ČUJE!

Nole je u međuvremenu saznao da će mu rival u borbi za polufinale Srpska Opena biti veliki prijatelj i saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Dušan Lajović, koji je savladao Francuza Barera.

Pred oko 300 najsrećnijih navijača, koji su mogli da prisustvuju treningu Novaka Đokovića u Banjaluci, srpski as je bio veoma raspoložen.

Ono što je, međutim, posebno obradovalo njegove navijače jeste činjenica da je prvi reket sveta trenirao bez steznika na ruci, budući da je u prethodnom periodu imao velikih problema sa laktom.

Povredu lakta srpski as je vukao još od Mastersa u Monte Karlu, kada se povredio takođe na jednom od treninga. Problemi su bili uočljivi i tokom meča drugog kola Srpska Opena protiv Francuza Luke Van Eša, koga je Nole eliminisao posle preokreta.

Foto: Starsport

 

Tada je, podsetimo, Đoković imao steznik oko ruke, da bi sredinom drugog seta odlučio da ga skine, kada je postao "onaj stari" Nole i počistio Francuza sa terena!

Danas je na treningu razoznim udarcima "terorisao" lopticu, vežbao u punoj snazi, pa su njegovi navijači poverovali da problem sa laktom nije ozbiljnije prirode i da polako sve to ostaje iza njega.

Treba reći da su Novakovom treningu prisustvovali i Đokovićev redovni sparing partner Karlos Gomez Erera, potom mlada nada srpskog tenisa Hamad Međedović i njegov brat Marko Đoković.

BONUS VIDEO