NOVAK ĐOKOVIĆ PONIŽEN! Organizatori Vimbldona povukli SRAMAN potez: Epska bruka Britanaca! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 15.06.2023 | 11:13


Čime je Srbin ovo zaslužio?

Foto: Tanjug/AP
NOVAK ĐOKOVIĆ PONIŽEN! Organizatori Vimbldona povukli SRAMAN potez: Epska bruka Britanaca! (VIDEO)

Novak Đoković iz dana u dan potvrđuje da je jedan od najboljih, pa verovatno i najbolji, teniser u istoriji, ali ni to nije dovoljno pojedincima da prestanu da ga potcenjuju i ponižavaju.

Prvi u redu kad god treba da se udari po Noletu su Britanci, a sada je Đoković ponižen od strane ljudi za koje nije mogao ni da sanja da će mu to uraditi.

Organizatori Vimbldona, turnira koji Srbin sa zadovoljstvom igra i koji je osvajao čak sedam puta, objavili su na društvenim mrežama snimak u kom najavljuju predstojeći turnir koji je na programu od trećeg do 16. jula.

Epska bruka čelnika prestižnog grend slema ogleda se u tome da se Đoković na snimku pojavljuje tek na jednu sekundu i to pri samom kraju, a da mu je pola lica pokriveno peharom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

Daleko veći prostor dobili su i Rafael Nadal i Rodžer Federer, ali i Serena Vilijams i mnogi teniseri i teniserke koji nisu ostavili dubok trag na ovom turniru.

Zaista, nema smisla da Britanci ovo rade Đokoviću, čoveku koji nije poražen na Vimbldonu još od 2017. godine i koji je osvojio četiri uzastopne titule.

BONUS VIDEO