NOVAK UĆUTKAO PROVOKATORA! Otkriveno sa kime se Đoković SVAĐAO tokom meča sa Vavrinkom! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 08.07.2023 | 08:49


Nije želeo najbolji srpski teniser da mu "prećuti".

Foto: AP Photo
NOVAK UĆUTKAO PROVOKATORA! Otkriveno sa kime se Đoković SVAĐAO tokom meča sa Vavrinkom! (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković dobio je bitku sa Stenom Vavrinkom (6:3, 6:1, 7:6), čuvenim "policijskim časom" u Londonu, ali i sa bezobraznom publikom.

U danu kada je obeležavao deset godina nepobedivosti na Centralnom terenu, Đoković je dobio novog rivala na tribinama koji ga je provocirao u najvećem delu meča, a naročito u trećem setu kada je Vavrinka "dodao gas" i nadao se da će Nole pogrešiti.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET

Posle vođstva Đokovića u trećem setu od 3:2, jedan navijač je vrlo glasno proslavljao njegove greške, da bi ga Srbin potom "snimio" na tribinama i obratio se sutkinji da to reguliše. Čak je odgurnuo i kameru dok je odlazio na svoje mesto, međutim situacija se nije popravila do poslednjeg poena na meču.

Nole mu to nije zaboravio, nego je upravo u ovog navijača pogledao na kraju susreta i pokazavši prstom na uho jasno mu stavio do znanja da sada viče koliko želi. Takođe, Džon Mekinro, koji komentariše utakmicu za američko tržište, kazao je da taj navijač "bolje da ćuti nego što ga nervira", pošto je mnogo puta u dosadašnjem toku Novakove karijere video kako ga upravo ovakve stvari "raspale".

Na kraju meča, Nole je odmahivao prstom i još jednom pokazao publici da ne dozvoljava da se ostvari prognoza dobrog dela njih, a to je da Nole završi takmičenje posle treće runde - jednostavno, maestralan je na Vimbldonu da bi dopustio bilo kakvo iznenađenje.

Odavno se zna da Đoković "ima istoriju" sa publikom na Vimbldonu, što nije iznenađenje ako se uzme u obzir da nije naročito popularan u britanskoj štampi koja gleda da ga "ocrni kako stigne". 

Novak je na četiri meča od menjanja istorije i upisivanja sebe "zlatnim slovima" u istoriju Vimbldona, pošto mu tačno toliko nedostaje da peti put zaredom podigne pehar, a osmi ukupno u karijeri.

Njegov sledeći rival biće Hurbert Hurkač iz Poljske, koga je Đoković pobedio u svih pet prethodnih okršaja.

BONUS VIDEO