STARO VEROVANJE KOŠTALO NOVAKA! Đoković OSTAO BEZ Vimbldona zbog JEDNOG POTEZA: U sve je umešana i SUPRUGA JELENA!


IZVOR: Republika - 17.07.2023 | 11:26


Poterao ga je maler, pa mu je Karlos Alkaraz preuzeo tron.

Foto: Tanjug/AP
STARO VEROVANJE KOŠTALO NOVAKA! Đoković OSTAO BEZ Vimbldona zbog JEDNOG POTEZA: U sve je umešana i SUPRUGA JELENA!

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Osim poraza u finalu Vimbldona, Đoković je ostao i bez povratka na prvo mesto ATP liste i Karlitos se sada odmakao na čelu, a sve ovo možda se ne bi desilo da nije bilo jednog srpskog običaja koji je Nole prekršio! O čemu se zapravo radi?

Jelena Đoković je za svojim suprugom, neposredno pre odlaska na Centralni teren, prosula čašu vode, u znak sreće, kao što nalaže običaj. To možda i ne bi bio problem da Novak tada nije poklekao i napravio kardinalnu grešku!

Najbolji srpski teniser okrenuo se i pogledao ka Jeleni i na taj način nehotice je doneo sebi nesreću!

Prema starom verovanju ako se čovek za kojim se poliva voda okrene, njega će umesto sreće pratiti nesreća, a imajući u vidu kako je Novak propustio brejk loptu na startu petog odlučujućeg seta deluje da su se neke više sile stvarno uplele u čitavu priču.

Posle promašenog smeča na 30:40 Đoković je pao, Alkaraz se podigao i stigao je do trofeja.

Nema šta, Nole se sledeći put neće okretati da vidi Jelenu kada ona polije vodu za njim!

BONUS VIDEO