PROCURIO NEVIĐENI SNIMAK! Novak PERE sudove, Jelena u ulozi KAMERMANA! Smeje mu se, dok Đoković ODGOVARA šta najviše VOLI da radi! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.09.2023 | 13:55


Sve se desilo u kuhinji, a snimak je brzo postao viralan po društvenim mrežama.

Foto: Tiktok/novakdjokovicj
PROCURIO NEVIĐENI SNIMAK! Novak PERE sudove, Jelena u ulozi KAMERMANA! Smeje mu se, dok Đoković ODGOVARA šta najviše VOLI da radi! (VIDEO)

Supruga najboljeg tenisera ikada Jelena Đoković odlučila je da snimi svog muža Novaka, za vreme dok on obavlja poslove po kuhinji.

Nole je hteo da ispadne kavaljer i malo odmeni Jecu u obavljanju dnevnih obaveza, pa je uzeo i oprao sudove, tačnije šerpe, jer kako je naglasio, obožava da pere to i lonce.

Ovaj komični snimak završio je na društvenoj mreži Tiktok, a nastao je pre dve godine po završetku US opena.

- Volim šerpe da perem, ne volim ove mašine - rekao je Novak, na šta se Jelena nadovezala:

- Ti ni ne znaš gde su mašine - uzvratila je Jelena nasmejano.

Podsetimo, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković već dugo je u braku sa Jelenom koja mu je najveća podrška od početka njihove veze, međutim, da bi njihova ljubav opstala, morala je da prođe kroz veliki test.

Na počestku njihovog zabavljanja, Nole i Jeca su rešili da započnu zajednički život u Monaku, što je bio veliki izazov za zaljubljeni par.

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život, ali u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je "zatvoreno", ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji - otkrila je Jelena Đoković o početnim danima u Monte Karlu, izjavivši da im je veza bila na ozbiljnom iskušenju:

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo... Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje - ispričala je Jelena jednom prilikom za "Story".

Foto: Profimedia

 

U međuvremenu pojavila se ideja da Jelena postane direktor Fondacije "Novak Đoković", a taj potez im je spasio vezu. Naime, ona je krenula da organizuje humanitarne akcije, ali i da neprekidno bude uz svog supruga.

Ti momenti su se poklopili sa trenutkom kada je Nole "eksplodirao" na ATP sceni, posle čega je potom usledila i veridba.

- Od sada ću Jelenu svima predstavljati kao verenicu i buduću suprugu… Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo - rekao je Novak posle tog čina.

Nedugo zatim osvanula je najsrećnija vest za porodicu Đoković, kada je Jelena prvi put ostala trudna.

- Sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio time da sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna - saopštio je tom prilikom Novak celom svetu radosnu vest.

Njih dvoje su uspešno savladali sve izazove u životu i dugogodišnju vezu krunisali brakom, iz kojeg su 2014. dobili sina Stefana, a ćerku Taru tri godine kasnije.

BONUS VIDEO