NOVAK IZ OPKLADE ODVEO LEPOTICU NA VEČERU: Ruskinja do detalja opisala šta su radili, spomenula NJEGOVO TELO i STRAST


IZVOR: Republika - 27.09.2023 | 16:17


Šta li će reći Jelena Đoković na sve ovo? Da li je znala?

Foto: Tanjug/AP
NOVAK IZ OPKLADE ODVEO LEPOTICU NA VEČERU: Ruskinja do detalja opisala šta su radili, spomenula NJEGOVO TELO i STRAST

Novak Đoković je najbolji teniser sveta i veliki šmeker. Srpski as oduvek je slovio za jednog od najzanimljivijih na ATP turu i kao neko ko zna da se šali na svoj i tuđ račun, dok su njegove imitacije odavno planetarno poznate. Na tapetu su mu se najčešće nalazili Rafael Nadal i Marija Šarapova, s tim da je za razliku od Španca sa Ruskinjom u prijateljskim odnosima.

Foto: printscreen/Twitter/WTA

Dobri prijatelji: Đoković i Šarapova

Sada kada se sve glasnije priča da će se Šarapova vratiti iz penzije i tenisu posle porođaja, ona je sve više prisutna u medijima. Međutim, prilikom poslednjeg intervjua ona je otkrila kako je završila na večeri sa Noletom i to iz opklade.

- O Bože, ne, imam ovu smešnu priču sa Novakom. Sećam se da smo osvojili naše prve grend slemove, bilo je to u trenutku kada je on stigao do vrha i njegovo telo nije bilo na nivou njegovog tenisa. Igrali smo egzibiciju u Indijan Velsu. Ne sećam se kakva je bila opklada, ali je rekao da ako dobije opkladu, idemo na večeru. A ja sam odgovorila "U redu, dobro, šta god, kao da će se to desiti." A onda je na kraju pobedio i rekao "Da, idemo na večeru." - prisetila se Šarapova u emisiji kod bivše teniserke Rene Stabs.

Foto: Printscreen

Telo vreteno: Novak Đoković

Njih dvoje su o ovoj večeri pričali 2020. tokom video poziva kojim su prekraćivali dane zbog pauze koja je u tenisu nastupila zbog pandemije koronavirusa.

- Bilo je tako smešno, on je rekao na večeri "Možemo li da se slikamo?" - dodala je Šarapova, pa se vratila u današnjicu:

- Poznajem Novaka jako dobro i neverovatno je videti koliko je strastven, a ovaj element dugovečnosti koji ima, kako se ophodi prema svom telu, kako su mu pripreme, to je fascinantno.

BONUS VIDEO