IZVINJAVAM SE, FLAŠA MI JE ISKLIZNULA! Oglasio se fudbaler koji je POGODIO NOLETA U GLAVU!


IZVOR: M. M. - 11.05.2024 | 14:02


Mario Feri kaže da je bilo slučajno.

Foto: Printskrin
IZVINJAVAM SE, FLAŠA MI JE ISKLIZNULA! Oglasio se fudbaler koji je POGODIO NOLETA U GLAVU!

Mario Feri il Falko (37), čovek čija je flaša u Rimu pala na glavu Novaku Đokoviću, oglasio se na Instagramu i izvinio se zbog incidenta koji je izazvao.

On tvrdi da je u pitanju bio nesrećni slučaj i demantuje da je to učinio namerno.

Podsetimo, nakon meča Novaka Đokovića i Korentana Mutea, Srbin je prišao tribini kako bi podelio autograme navijačima, a tom prilikom pala mu je alumunijumska boca na glavu i povredila ga.

- Želeo sam da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula - poručuje Italijan.

Inače, Mario je bivši fudbaler italijanskih niželigaša i otkriva da je nakon incidenta bio na meti uvreda.

- Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno -  dodaje on.

 

 

Iako se u prvi mah činilo da je povreda ozbilnije prirode, budući da je Novak završio na zemlji i u bolovima, on se brzo oglasio i smirio navijače.

- Hvala vam na porukama zabrinutosti. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram se u hotelu sa paketom leda. Vidimo se u nedelju - poručio je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

BONUS VIDEO