EKSKLUZIVNO ZA "REPUBLIKU"! ĐORĐE ĐOKOVIĆ O BRATU! "Novak se već IZDIZAO iz ovakvih SITUACIJA i OPET će"! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 28.05.2024 | 16:36


Direktor KK Dubai govorio o nešto slabijem periodu najboljeg tenisera sveta.

Foto: Starsport
EKSKLUZIVNO ZA "REPUBLIKU"! ĐORĐE ĐOKOVIĆ O BRATU! "Novak se već IZDIZAO iz ovakvih SITUACIJA i OPET će"! (VIDEO)

Tokom ceremonije potpisivanja ugovora Košarkaškog kluba Dubai sa AdmiralBet ABA ligom u "Kraun Plazi", potpredsednik i direktor novog člana regionalnog takmičenja Đorđe Đoković ekskluzivno je govorio za naš portal.

On se tom prilikom osvrnuo na rezultate svog brata Novaka, koji večeras startuje na Rolan Garosu, gde brani šampionsku titulu. Inače, prvi reket sveta još nije osvojio pehar u 2024. godini, što mu se nikad u karijeri to nije dogodilo.

Zbog toga je i logično bilo pitanje: šta očekivati od Novaka na Rolan Garosu?

- Znate kako, Novak nas je navikao na dobre rezultate i čitava njegova karijera bila je u usponu, tako da... Grend slemovi su takmičenja gde on uvek izvlači najbolje iz sebe i videli smo ga nekoliko puta u karijeri kako je sa povredama, zdravstvenim stanjem i zaista nekolicinom problema, uspevao da se izdigne i osvoji, 24 nije mali broj - rekao je Đorđe Đoković za "Republiku", pa nastavio:

- Tako da od njega uvek možemo da očekujemo najbolje, najjače i siguran sam da će da se izdigne iz situacije. Jeste da nije imao veliki broj mečeva, ali on je neko ko ima tenis u malom prstu i čitav život napreduje, izvlači ono najbolje iz sebe. Siguran sam da će dati sve od sebe i neće tek tako prepustiti nijedan poen, nijedan set, nijedan meč, na dobrom je putu i verujem da će da se izdigne - istakao je najmlađi od braće Đoković i potpredsednik/direktor KK Dubai.

Novak Đoković na Centralnom terenu "Filip Šatrije" stadiona u Parizu oko 20 časova igra meč prvog kola protiv domaćeg tenisera Pjer Iga Erbera iz Francuske.

BONUS VIDEO