ORGANIZATORI ODLUČILI! Evo kada Novak igra svoj meč protiv Španca! NAVIJAČI ODUŠEVLJENI!


IZVOR: Republika/D.O. - 29.05.2024 | 18:59


Srpski as bori se za 3. kolo Rolan Garosa.

Foto: www.profimedia.rs
ORGANIZATORI ODLUČILI! Evo kada Novak igra svoj meč protiv Španca! NAVIJAČI ODUŠEVLJENI!

Raspored za četvrtak na Rolan Garosu je objavljen, a Novak Đoković će igrati svoj drugi međusobni duel protiv Roberta Karbaljes Baene treći po redu na glavnom terenu.

Mečevi na stadionu „Filip Šatrije“ počinju u 12 sati, a prvi će na teren izaći Japanka Učijima i Arina Sabalenka, dok će posle njih dve nastupiti Ukrajinka Elina Svitolina i Francuskinja Dajane Peri.

Đokovićev meč neće početi pre 15 sati, što će navijačima pružiti dovoljno vremena da se pripreme i stignu na stadion kako bi podržali najboljeg srpskog tenisera.

Robert Karbaljes Baena će biti Novakov protivnik u drugoj rundi, a ovo će biti njihov prvi međusobni susret na turniru u Parizu.

Foto: Tanjug/AP

Karbaljes Baena i Novak Đoković na US Openu

Nema sumnje da će Španac sigurno želeti da pruži jak otpor Đokoviću, ali će srpski teniser pokušati da nastavi svoj sjajan početak turnira i ostvari još jednu ubedljivu pobedu. S obzirom na to da branilac titule tradicionalno dobro igra na ovom takmičenju, mnogi očekuju da će uspeti da odbrani titulu, uprkos nešto lošijim rezultatima u poslednje vreme.

Poslednji meč dana na stadionu „Filip Šatrije“ zakazan je za 20:15, a u tom duelu će se sastati Francuz Gael Monfis i Italijan Lorenco Muzeti. Očekuje se da će ova borba u večernjim satima biti prava poslastica za ljubitelje tenisa, budući da će se sastati dva vrhunska takmičara koji su poznati po svojoj borbenosti i atraktivnoj igri.

BONUS VIDEO