NI KECMANOVIĆ NE ZNA HOĆE LI NA OLIMPIJSKE IGRE: Miša objasnio razlog užasne igre: Jutros sam POVRAĆAO NEKOLIKO PUTA


IZVOR: Republika/ O.J. - 30.05.2024 | 15:36


"Moram da se prijavim i za druge turnire, pa ćemo videti"

Foto: Starsport
NI KECMANOVIĆ NE ZNA HOĆE LI NA OLIMPIJSKE IGRE: Miša objasnio razlog užasne igre: Jutros sam POVRAĆAO NEKOLIKO PUTA

Miomir Kecmanović završio je nastup na Rolan Garosu u drugom kolu. Od srpskog tenisera bolji je bio iskusni Rus Danil Medvedev, koji uopšte nije imao milosti već je slavio sa ubedljivih 6:1, 5:0 jer se Miša odlučio da preda meč posle samo 40 minuta igre i trećeg pretrpljenog brejka u drugom setu, a do tada je osvojio samo jedan gem.

Nakon meča sam Kecmanović je objasnio da se nije nalazio u dovoljno dobrom stanju da igra ovakav meč.

- Jutros, kada sam ustao sam povraćao nekoliko puta, sada još nekoliko puta. Kada se raspadaš, teško je igrati sa igračem kao što je Medvedev. Odjutros tako, ne znam šta je u pitanju. Probao sam da mi daju neke tablete, ali morao sam da predam, počeo je Kecmanović i dodao:

- Trudiš se da vodiš računa o ishrani, da radiš isto svaki dan, ali nekada se dese ovakve stvari. Jedem isto svaki dan… Sad mi je malo lakše, kada sam se ispovraćao.

Potom je rezimirao dosadašnji deo godine.

- Australija je bila baš dobra. Posle sam imao problema s leđima, nisam mnogo trenirao, nisam dobro ni odigrao posle toga. Šljaka nije bila tako loša – uglavnom sam gubio od boljih igrača, dobijao i neke dobre. Kako obično ide šljaka, zadovoljan sam - rekao je Miša.

A onda i najvažnije pitanje - hoće li igrati na Olimpijskim igrama?

- Ne znam još, nisam siguran ni da li ću ući. Zavisi od toga. Posle toga – zavisi od toga koliko ću ranije znati jesam li se kvalifikovao, moram da se prijavim i za druge turnire, pa ćemo videti.

BONUS VIDEO: