TAKO TO BIVA KAD PROVOCIRATE NAJBOLJEG: Novak izgubio poen zbog bezobraznog navijača, pa ubacio U ŠESTU BRZINU! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 30.05.2024 | 17:01


Novak trenutno razbija Španca u drugom setu.

Foto: X/Printskrin
TAKO TO BIVA KAD PROVOCIRATE NAJBOLJEG: Novak izgubio poen zbog bezobraznog navijača, pa ubacio U ŠESTU BRZINU! (VIDEO)

Trenutno je na programu meč druge runde Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Roberta Karbaljesa Baene na terenu "Filip Šatrije". U prvom setu gledali smo fenomenalan tenis. Iako su u prva dva gema viđena dva brejka, kasnije su oba tenisera krenula da igraju jako na svom servisu, pa se tako na novi brejk čekalo sve do rezultata 5:4 kada je Nole vezao nekoliko silovitih poena i zasluženo osvojio prvi set. A svemu je prethodila jedna scena. Naime, neko iz publike je prilikom jednog poena u poslednjem gemu uzviknuo da je kraj pre nego što je stvarno bio, na šta se Novak požalio kod sudije. Glavni arbitar je opomenuo tog navijača, da bi mu Đoković nakon toga objasnio zašto to nikada više ne treba da radi.

Ubacio je u šestu brzinu, videlo se na terenu da ga je to iznerviralo i vezao je nekoliko sjajnih ključnih poena čime je došao do važne prednosti.

Podsetimo, Novak Đoković je započeo odbranu titule na Rolan Garosu pobedom protiv Pjera Iga Erbera u tri seta, rezultatom 6:4, 7:6, 6:4. Nole nije imao velikih poteškoća, uspevši da zaustavi rivala na njegovom omiljenom turniru. Ova pobeda omogućila je Đokoviću da odbrani početnih 50 bodova na ATP listi, koje je osvojio pre godinu dana. Takođe, osvojio je i impresivnih 110.000 evra u pojačanom nagradnom fondu Rolan Garosa. Ovo je samo jedan korak na njegovom putu ka cilju, a sledeći na redu je Španac.

BONUS VIDEO: