SINERA PITALI O ĐOKOVIĆU, ON SE NASMEJAO: Evo da li će KUPITI CVEĆE Musetiju ako IZBACI Noleta


IZVOR: Republika/ O.J. - 31.05.2024 | 20:30


Interesantno pitanje za Italijana.

Foto: Starsport
SINERA PITALI O ĐOKOVIĆU, ON SE NASMEJAO: Evo da li će KUPITI CVEĆE Musetiju ako IZBACI Noleta

Drugi teniser sveta Janik Siner nastavio je sa sjajnim nastupima na Rolan Garosu, savladavši ruskog protivnika Pavla Kotova u tri seta - 6:4, 6:4, 6:4. Italijan je uspeo da zadrži perfektan učinak u Parizu ove godine, bez izgubljenog seta, što pokazuje u kakvoj se formi nalazi i kakva ga karijera tek očekuje.

Siner je dominirao tokom meča, osvajajući prvi set sa jednim, ali vrednim brejkom, dok je u drugom setu uspeo da sačuva prednost na veoma sličan način, samo je brejk došao nešto ranije. Treći set doneo je još jedan sličan scenario, budući da je Italijan još jednom uspeo da "brejkne" svog protivnika sredinom seta i drži prednost do kraja.

A nakon završetka meča je Siner upitan da li bi kupio sunarodniku Lorencu Musetija cveće ukoliko savlada Đokovića u narednom duelu.

- Neću mu poslati cveće, a nažalost se skoro i ne srećemo ovde jer igramo u različitim danima od početka turnira. Iskreno, meni nije toliko važno da li ću sada ili kasnije doći do prvog mesta na rang listi. Ono što me najviše interesuje sada je da budem zdrav, da se dobro osećam na terenu i da sam zadovoljan svojom igrom iz meča u meč – a da se u međuvremenu dobro odmorim i pripremim na pravi način za naredne izazove, poručio je Siner, pa dodao kako se oseća:

- Osećam se dobro. Kuk je u ovom momentu dobro zbog čega sam veoma ponosan. Moj tim i ja smo učinili veoma dobar posao kako bismo bili u poziciji u kojoj smo.

BONUS VIDEO: