PROBLEM U NAJAVI: Čemu će se Srbija prikloniti? Novak Đoković, ili finale Lige šampiona?


IZVOR: Vladimir Vorih - 01.06.2024 | 06:34


Danas će i dva televizora biti malo...

Foto: Instagram.com/djokernole
PROBLEM U NAJAVI: Čemu će se Srbija prikloniti? Novak Đoković, ili finale Lige šampiona?

Novak Đoković je trijmfom nad Robertom Karbaljes Baenom sa 3:0 6:4, 6:1, 6:2) sebi trasirao put u osminu finala Rolan Garosa gde će se sastati sa Italijanom Lorencom Musetijem koji je u prethodnoj takmičarskoj rundi bio bolji od iskusnog Gaela Momfisa nakon samo tri odigrana seta.. Đoković i Museti su do sada odigrali tri međusobna duela, sva na Grend slem turnirima, i uvek je srpski teniser stizao do trijumfa. Interesantno je da će se njihov duel odigrati u večernjem terminu od 20.15 časova, a ljubitelji tenisa će moći da ga prate u direktnom prenosu na kanalu Eurosport 1.

Lorenco Museti je svoj put ka osmini finala Rolan Garosa dodatno učvrstio pobedom nad iskusnim Gaelom Monfisom. Museti je uspeo da savlada Francuza u tri seta, što ga je lansiralo u narednu fazu takmičenja. Njegova forma i odlučnost na terenu su svakako impresivni, te će biti interesantno videti kako će se suprotstaviti Novaku Đokoviću u narednom meču.

Činjenica da je Museti uspeo da savlada dva iskusna protivnika i da se plasira u osminu finala, čini ga jednim od iznenađenja ovogodišnjeg Rolan Garosa.

Foto: www.profimedia.rs

Novak je spreman za novi trijumf

 

Naredni meč Novaka Đokovića na Rolan Garosu biće sa Lorencom Musetijem, mladim italijanskim teniserom koji je pokazao izuzetnu formu u prethodnim mečevima. Duel između Đokovića i Musetija obećava uzbuđenje i neizvesnost, posebno imajući u vidu Musetijevu želju da se suprotstavi jednom od najboljih tenisera današnjice.

Ovaj susret će svakako biti pod lupom teniskih zaljubljenika širom sveta, a ljubitelji tenisa će imati priliku da prate meč u direktnom prenosu na kanalu Eurosport 1. Novak Đoković će sigurno morati da pokaže svoje najbolje umeće kako bi se suprotstavio ovom mladom talentu, čineći ovaj meč dodatno uzbudljivim za gledaoce.

Ono što svakako danas može "predstavljati problem" za sve ljubitelje sporta u Srbiji, jeste činjenica da će se Novakv meč poklopiti sa utakmicom finala ovosezonske Lige šampiona, tako da ostaje veliko pitanje šta će biti primarno praćeno...

 

BONUS VIDEO: