ŠVEĐANIN JEDVA DOČEKAO DA OPET UDARI PO ĐOKOVIĆU: Novak više nije poseban KAO RODŽER I RAFA!


IZVOR: Republika/ O.J. - 01.06.2024 | 08:46


Stalno traže kako da ga "potkače"...

Foto: Tanjug/AP
ŠVEĐANIN JEDVA DOČEKAO DA OPET UDARI PO ĐOKOVIĆU: Novak više nije poseban KAO RODŽER I RAFA!

Šveđanin žestoko spustio Đokovića

Bivši švedski teniser Mats Vilander nije štedeo reči kada je u kolumni za "Lekip" dao svoje mišljenje o Novaku Đokoviću. Nakon izvesnog vremena u kome je priznavao Noletov uspeh, Vilander je sada jasno izneo svoje mišljenje da je srpski teniser postao običan igrač, bez posebnog izdvajanja u odnosu na ostale.

Đokovićevi slabiji rezultati ove sezone

Za razliku od Federera i Nadala, čiji je jedinstven stil igre bio nedodirljiv za protivnike, protiv Đokovića nije tako teško igrati kada nije na sto odsto mogućnosti. Njegove lopte su tako tehnički čiste, nisu nikakav problem za protivnike. U ovom trenutku svi veruju da mogu protiv njega. Nije Novak postao prosečan igrač, ali nije više ni drugačiji u odnosu na ostale tenisere na turu - napisao je Šveđanin.

Novakova forma na Rolan Garosu

U trenutku kada je izjava objavljena, Novak se nalazi u Parizu, gde se takmiči na Rolan Garosu. Vilanderove reči su usledile neposredno pred Đokovićev meč trećeg kola protiv Lorenca Musetija. Kritike su bile oštre, ali je Nole na njih odavno navikao pa nema sumnje da se neće preterano osvrtati na to.

Reakcije na Vilanderovo mišljenje

Mi se pitamo - da li će Vilander zadržati svoje mišljenje ukoliko Đoković pokaže ono u čemu je najbolji - sposobnost da se izdigne iz trenutne situacije, kao što je to mnogo puta činio u prošlosti.

 

BONUS VIDEO: