OVO NISTE VIDELI NA TERENU: PUCA LJUBAV IZMEĐU OLGE I JANA! Zagrljaj posle meča sve govori (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 01.06.2024 | 11:10


Da ih ne ureknemo...

Foto: Twitter/printscreen
OVO NISTE VIDELI NA TERENU: PUCA LJUBAV IZMEĐU OLGE I JANA! Zagrljaj posle meča sve govori (VIDEO)

Olga Danilović, mlada srpska teniserka, svoje slobodno vreme često provodi u Španiji, a razlog za to je njen partner, Jan Oblak, golman Atletiko Madrida. Njihova veza datira od proleća 2023. godine, a javnost je saznala za tu romansu upravo tokom Rolan Garosa prošle godine, kada je Jan, baš kao i ovih dana, bio prisutan u Parizu da pruži podršku Olgi.

Nakon perioda oporavka od povrede koja ju je mučila tokom cele prethodne godine, Olga se konačno vratila na teniski teren početkom 2024. godine. I od tada je počela sa prilično dobrim rezultatima, da bi juče priredila senzacionalan preokret protiv Done Vekić plasiravši se u četvrto kolo Rolan Garosa.

Sve to je ispratio Jan Oblak koji je sa tribina u Parizu pružio podršku svojoj devojci, nakon čega bi trebalo da se vrati u Sloveniju kako bi se pripremio za nadolazeće evropsko prvenstvo. Pre svega toga, na društvenim mrežama osvanuo je snimak zagrljaja njih dvoje posle završetka meča sa Hrvaticom.

Njihova ljubavna priča i zajedničko vreme provedeno u Španiji privlače pažnju javnosti, a videćemo hoće li mu Olga uzvratiti gledanjem njegovih mečeva na EURO.

Podsetimo, prošle godine je novinarima Olga, kada su je pitali zašto Oblak sedi u njenom boksu na Garosu, odgovorila:

- Samo sam vas čekala. Kada se osećaš lepo, sve je lepše, lakše, bolje, kada si ispunjen u svakom planu. Puno je tu sati, sati i sati na terenu, van terena, deifnitivno kada je lepo van terena, možda može da bude bolje i na terenu, hajde tako da kažemo. Jesam spakovala, stavila sam mašnicu i sve.

U nedelju, Danilović će igrati osminu finala protiv šeste na svetu, Markete Vondrušove.

BONUS VIDEO: