NOVAK POKREĆE MASE! Kritike na račun Rolan Garosa! POZNATI TENISER LJUT zbog Noletovog KASNOG TERMINA!


IZVOR: Republika - 02.06.2024 | 11:04


Nije imao nikakvu dilemu.

Foto: www.profimedia.rs
NOVAK POKREĆE MASE! Kritike na račun Rolan Garosa! POZNATI TENISER LJUT zbog Noletovog KASNOG TERMINA!

Novak Đoković savladao je Lorenca Musetija na Rolan Garosu posle četiri i po sata borbe - 3:2 u setovima.

Osim po sjajnoj izvedbi aktera na pariskoj šljaci, taj meč ostaće upamćen kao najkasniji u istoriji prestižnog grend slema.

- Imam svoje mišljenje o tome, neke stvari su mogle drugačije da se urade. Ne bih previše o tome, ima lepših stvari da pričamo kao što je ono što smo Lorenco i ja odigrali na terenu. Moraću svoje mlade gene da uključim kako bih se oporavio do narednog meča - ostao je uzdržan Novak iako je bilo očigledno da mu nije prijala odluka organizatora.

Nešto konkretniji bio je Kasper Rud, Novakov rival i jedan od favorita iz senke za titulu.

- Može li se tenis smatrati za najteži sport na svetu? U kome drugom sportu moraš da igrač više od četiri sata u tri ujutro? - napisao je Kasper Rud na društvenim mrežama. 

I on sam je završio meč posle ponoći. 

- Završio sam svoju partiju pre dva časa. Posle sam morao da vozim statični bicikl 15 minuta, razgovaram sa novinarima, kupam se u ledu deset minuta, istuširam se i ponovo odem na masažu. I sada sam na tretmanu - istakao je je Rud. 

Norvežanin je savladao Argentinca Ečeverija sa 6:4, 1:6, 6:2, 6:2 za dva časa i 49 minuta. Sledeći rival mu je Tejlor Fric, koga je savladao u jedinom prethodnom meču, na završnom Mastersu 2022.

BONUS VIDEO