O ČEMU SE OVDE RADI? Đoković osvaja ZLATNU OLIMPIJSKU MEDALJU, ali ne u tenisu! Šokantna očekivanja Novakovih kolega!


IZVOR: Vladimir Vorih - 03.06.2024 | 06:27


Jedino proznanje do kojeg još uvek nije stigao, mogl obi već ovog leta da se nađe na grudima najboljeg tenisera sveta.

Foto: Instagram.com/djokernole
O ČEMU SE OVDE RADI? Đoković osvaja ZLATNU OLIMPIJSKU MEDALJU, ali ne u tenisu! Šokantna očekivanja Novakovih kolega!

Ovogodišnji Rolan Garos polako ulazi u samu završnicu. Borbe su sve neizvesnije, a ono što svakako može da raduje sve ljubitelje "belog sporta" u Srbiji, jeste činjenica da Novak Đoković sigurnim korakom korača ka odbrani trofeja.

Nakon trijumfa u maratosnkom duelu protiv Italijana Lorenca Musetija rezultatom 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0), a uoči duela protiv Argentinca Franciska Serundola, najbolji teniser planete je snimljen kako se druži sa starijom ekipom u Bulonjskoj šumi, gde je odigrao partiju boćanja.

S obzirom da se predstojećeg leta održavaju i Olimpisjke igre u Parizu, što je svakako i najznačajniji sportski događaj u 2024. godini, "Tennischannel" se malo našalio i u anketi među teniserkama i teniserima stigao do zanimljivih odgovora na pitanje u kom bi sportu teniseri mogli da stignu do zlatne medalje na predstojećoj svetskoj sportskoj smotri, a da to nije u pitanju sam tenis.

Novak Đoković, trenutno najbolji teniser sveta, izazvao je smeh među svojim kolegama teniserima kada su ih pitali u kom sportu bi mogao osvojiti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Kako su se šalili, većina je izabrala gimnastiku, zbog Novakove izuzetne fleksibilnosti.

Kasper Rud je u obrazloženju navedenog, za Novaka izjavio:

- Novak, fleksibilan je.

Teniseri poput Endija Mareja, Janika Sinera, Andreja Rubljova, kao i mlada ruska teniserka Mira Andrejeva, složili su se, a izjava beloruske teniserke Arine Sabaljenko izazvala je smeh svih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennischannel)

 

Novak Đoković se trenutno sprema za Olimpijske igre u Parizu, ali pre toga ima izazov na Rolan Garosu gde će se boriti protiv Argentinca Fransiska Serundola u osmini finala. Međutim, njegove kolege teniseri su razgovarali o tome u kojim sportovima bi Novak mogao osvojiti zlatnu medalju na Olimpijadi. Endi Marej i Danil Medvedev su izrazili mišljenje da bi Novak mogao biti uspešan čak i u skoku s motkom, dok su se teniseri i teniserke zabavljali birajući sportove poput mačevanja, stonog tenisa i boksa u kojima bi Novak mogao osvojiti zlato.

 

BONUS VIDEO: