NOVAK NIJE NI SLUTIO! Đokovićeva OBJAVA oduševila sve NJEGOVE navijače! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 07.06.2024 | 17:02


Srpski as uspešno operisan u Parizu.

Foto: www.profimedia.rs
NOVAK NIJE NI SLUTIO! Đokovićeva OBJAVA oduševila sve NJEGOVE navijače! (VIDEO)

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenutno se uspešno oporavlja od nedavne operacije kolena.

Postoje optimistične prognoze da će biti spreman za nadolazeće Olimpijske igre, a čak se spekuliše da bi mogao da zaigra i na Vimbldonu.

Novak je nedavno na svom Instagram profilu podelio snimak iz detinjstva, tačnije iz 1996. godine, kada je imao devet godina i gostovao u emisiji na Radio-televiziji Srbije 1.

U okviru serijala "Pazi sveže obojeno", u emisiji pod nazivom "Loptica leti nad Beogradom", mladi Novak je svojim gostovanjem oduševio mnoge.

Tada je, sa svojih devet godina, pokazivao svoju tehniku tenisa, objašnjavajući deci voditeljima vrste forhenda, kao i tehniku servisa. Snimak iz 1996. godine oduševio je mnoge obožavaoce tenisa, a Novak je uz to dodao komentar na Instagramu:

- Ovo ja sa sedam godina pričam o tenisu. Nisam ni slutio... - jasno aludirajući na svoj kasniji uspeh i status najboljeg tenisera svih vremena.

Foto: printscreen/instagram

Objava Novaka Đokovića

Pored toga, Novak je na društvenim mrežama aktivan i uključen u interakciju sa svojim obožavaocima.

Novak Đoković je definitivno ostavio traga u svetu tenisa, kako svojim sportskim dostignućima, tako i svojom harizmom i posvećenošću. Ovaj snimak iz detinjstva samo dodatno osvetljava put koji je najuspešniji svih vremena prešao kako bi postao legenda "belog sporta".

BONUS VIDEO