NOVAKU SU ŠTAKE PROŠLOST, VEĆ VOZI BICIKL?! Đoković se oporavlja sa najmilijima posle operacije kolena


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 12.06.2024 | 09:51


Jelena sve otkrila šta rade Stevan, Tara, Nole i ona.

Foto: Instagram/jelenadjokovicndf
NOVAKU SU ŠTAKE PROŠLOST, VEĆ VOZI BICIKL?! Đoković se oporavlja sa najmilijima posle operacije kolena

Novak Đoković morao je da se povuče sa Rolan Garosa zbog povrede kolena, a onda je operisao meniskus i započeo oporavak. Kada će se Nole vratiti na teren teško je prognozirati, neki kažu potrebno je tri sedmice, drugi kažu više, dok optimisti najavljuju čak da će igrati na Vimbldonu. I dok se oporavlja Novak je sa najmilijima i uživa u Srbiji.

Naime, slobodno vreme kojeg sada ima na pretek naš as koristi da napuni baterije, a jedan od načina je i odlazak u prirodu sa suprugom i decom na jedno nesvakidašnje venčanje. I tu je Jelena otkrila jedan zanimljiv detalj. Novak je na venčanje došao potpuno skockan, evidentno hoda bez štaka, a izgledno i već vozi bicikl. Naime, Jelena je okačila video na kojem se vidi kako ona i sin Stefan i ćerkica Tara voze bicikl, pa je za očekivati da je tu negde iza nje i Novak.

 

 

Đokovići su uživali u prirodi, pružajući podršku Novaku u ovom izazovnom periodu. Ova vrsta porodične podrške i vreme provedeno u prirodi sigurno će pomoći Novaku da napuni baterije za sve što ga čeka u narednim nedeljama i mesecima. Novak Đoković je poznat po svojoj posvećenosti i izuzetnoj mentalnoj snazi, a njegov oporavak od povrede će svakako biti praćen velikom pažnjom i podrškom njegovih fanova širom sveta. Svi se nadaju da će se uskoro vratiti na teren i nastaviti da osvaja turnire kao i do sada.
 

BONUS VIDEO