NOVAK SVE BLIŽI ODLUCI DA ZAIGRA NA VIMBLDONU! Đoković ODIGRAO set u Londonu i dobio STARU mušteriju!


IZVOR: Republika/D.O. - 25.06.2024 | 20:34


Ohrabrujuće vesti pred start trećeg Grend slema u sezoni.

Foto: www.profimedia.rs
NOVAK SVE BLIŽI ODLUCI DA ZAIGRA NA VIMBLDONU! Đoković ODIGRAO set u Londonu i dobio STARU mušteriju!

Sve je izvesnije da će Novak Đoković igrati na Vimbldonu! Čeka se samo zvanična potvrda najboljeg tenisera u istoriji "belog sporta", jer cela situacija oko njegovog oporavka ide u prilog tome, a čini se da nikakve dileme nema posle današnjeg trening meča koji je srpski as odigrao protiv Frensisa Tijafoa iz Sjedinjenih Američkih Država.

Naime, Novak Đoković je odigrao jedan set protiv američkog tenisera i dobio ga u taj-brejku – 7:6. Ono što je daleko bitnije, rekorder po broju Grend slem titula je ceo taj set odigrao sa zaštitom na kolenu, koja mu nije nimalo smetala da pruži sjajnu partiju i iza sebe ostavi dobar set.

Sve to jasno govori da je Novak Đoković i te kako spreman i voljan da zaigra na najprestižnijem Grend slemu u Londonu, koji će početi 1. jula. Ceo svet čeka zvanični potvrdu srpskog asa, da bi se znalo pre žreba ko će biti koji nosilac.

 

 

Đoković će biti drugi nosilac, što znači da će protiv Janika Sinera neće moći da igra pre finala, a pitanje je samo u koji će deo „kostura“ da upadne prošlogodišnji šampion Karlos Alkaraz iz Španije.

Inače, novinari koji su se zadesili danas na ovom treningu meču svedoče da je Novak bio sjajno raspoložen, što se može videti i po fotografijama.

Podsetimo, u prošlogodišnjem finalu Vimbldona, "Karlitos" je savladao Đokovića posle drame u pet setova 3:2 (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) i prvi put podigao pehar u Londonu.

BONUS VIDEO